IZVIRNO SPOROČILO: tejč
Ej, punce, emn je pa tud sling al ruta al kva je že to lepo za videt. Sam kok pa kej švica v teh dneh otroček not???
Sem tudi na to pomislila, ampak v naročju tudi švica. Imam pleničko na roki, pa je vseeno mokra.
Šoping je uspel, zapravila ful €, pa od tega nobene cunje

. Eno igračo za Vesno, lesen memory od Sevija pregrešno drag. Pa sebi par romanov za brat (da ne bo samo rr

), itak za plenice in ostalo v Mullerju takoj gre denar.
Pa v Nami me je Kahnetka ujela, mi je prodala maže, da bom mlada in lepa

. Hrano za mojo kožo polno flekcev (pa seveda, če še hormoni + sonce pege dela

) in nek C vitamin v spreju (ima mami in je ful zadovoljna). Ko je pa moj špehec zagledala, mi je pa še bon za nek 1/2 urni tretma dala - sem se ji zasmilila zgleda, revca jaz

.
Je bilo kar luštno, pa ne prevroče, saj so itak štacune in lokali klimatizirani. Pa ta fajn nizke buse sem ujela in se lepo domov pripeljala. Čist fajn brez avta.
Rožica81, dojenčka ne mažem ampak skrivam. Pa dolge srajčke in pleničko čez voz po ta hudem soncu (do plaže in nazaj). Smo bili na morju do nekje 8h zvečer, takrat sem jo pa mal v vodo odnesla in tudi nogice posončila

. Na fotkah zgleda, kot da je ful sonce, pa je bilo že precej pozno. Tudi Vesno skrivam in mažem, če ne pa oblečem. Smo bili najdlje do 12h na plaži, pa še to pod drevesi. Smo lani samo eno znamenje pridelali, sem jo pridno šparala.
Nace pa zgleda na fotki za dokumente vsaj pol leta star! Kakšna je Katja, smešna za crklnit. Vesna ima tudi novo osebno, si je vsaj podobna!
kjava, imaš prav glede postov

. Sem kar pogrešala RR, zraven je bil internet cafe, samo ni bilo časa.
< Sporočilo je popravil Putka -- 18.7.2007 14:33:20 >