writing-img

RE: Majčice 2007

clock-img

11.10.2007, 21:55

clock-img

rožica81

pencil-img

774

IZVIRNO SPOROČILO: tejč

IZVIRNO SPOROČILO: felicia
Tejč- hvala za posladek mmmmmmmmmmmmmm!

NI kaj.

Posladek? Bolj poPIREK, ker je iz pire.user posted image  Moj dragi je reku, da je zanič ku user posted image , da ni nič SLADKO. Meni pa je. KAj jaz vem...user posted image

A imaš šekaj na lagerju iz pire? Jaz zdaj pečem pirin kruh - no, moj pravi, da je pirov user posted image

clock-img

11.10.2007, 21:57

clock-img

tejč

pencil-img

1926

IZVIRNO SPOROČILO: rožica81

Tejč- hvala za posladek mmmmmmmmmmmmmm!

NI kaj.

Posladek? Bolj poPIREK, ker je iz pire.user posted image  Moj dragi je reku, da je zanič ku user posted image , da ni nič SLADKO. Meni pa je. KAj jaz vem...user posted image

A imaš šekaj na lagerju iz pire? Jaz zdaj pečem pirin kruh - no, moj pravi, da je pirov user posted image

NIč, cvetek. Kruh, ja. Drugače pa ne. Oz. ene mafine sem enkrat delala. Tudi zelooo dobro, sam ne vem, kje mam recept...Bolš da ga ne najdem.user posted image

clock-img

11.10.2007, 21:57

clock-img

felicia

pencil-img

2590

Ma dejmo  to prehranjevalno temo zaključit a ne!

Dobr da danes nič nisem kupila za malega ker mi je ena družinska prijateljica prinesla nove cotice za malega jih grem zdej gleat kaj je prinesla!

clock-img

11.10.2007, 21:59

clock-img

tejč

pencil-img

1926

Prehranjevalne navade-hm...če bi zaključli, bi jaz zagotovo shujšala bp!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.10.2007, 22:00

clock-img

felicia

pencil-img

2590

Sicer so mal velke oblekce ampak sej bo Uroš hitr zrastu!

clock-img

11.10.2007, 22:01

clock-img

s u g a r

pencil-img

371

punce jaz sem zaključila s to temo.
ste ve?

ni zamer. dol mi maha.

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

clock-img

11.10.2007, 22:01

clock-img

tejč

pencil-img

1926

Moj ponosni predlog: vsakega 11. v mesecu se nekje dobimo. V čim večjem številu. ZA lokacijo žrebamo med parimi opcijami.

clock-img

11.10.2007, 22:03

clock-img

felicia

pencil-img

2590

tejč- potem si pa odkrila svojo magično dieto a  ne!user posted image

clock-img

clock-img

rožica81

pencil-img

774

Samo svoje mnenje sem napisala. A ne bi smela user posted image

clock-img

clock-img

felicia

pencil-img

2590

Moj ponosni predlog: vsakega 11. v mesecu se nekje dobimo. V čim večjem številu. ZA lokacijo žrebamo med parimi opcijami.

sem za

clock-img

11.10.2007, 22:04

clock-img

tejč

pencil-img

1926

tejč- potem si pa odkrila svojo magično dieto a  ne!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.10.2007, 22:04

clock-img

felicia

pencil-img

2590

Samo svoje mnenje sem napisala. A ne bi smela user posted image

seveda da lahko sej zato mamo pa rruser posted image

clock-img

11.10.2007, 22:05

clock-img

felicia

pencil-img

2590

spet pišemo k nore skor ne dohajam

kje je pa majchi?

clock-img

11.10.2007, 22:05

clock-img

rožica81

pencil-img

774

Prehranjevalne navade-hm...če bi zaključli, bi jaz zagotovo shujšala bp!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz samo iščem nove recepte, ker smo alergični na svašta. Pa še vedno čakamo na izvide krvi, upam, da bodo kmalu.

clock-img

11.10.2007, 22:08

clock-img

tejč

pencil-img

1926

Jaz samo iščem nove recepte, ker smo alergični na svašta. Pa še vedno čakamo na izvide krvi, upam, da bodo kmalu.

Men se zdi izmenjava mnenj, receptov, idej SUPER! Sprejmeš in živiš pa tisto, kar sam hočeš, jasno.
Jaz tud želim, d adobote čim prej izvide, da pol čim prej veš, pri čem si...

Me kar pišmo, pol bo pa ostale jutri kap, kolk bodo mele za brat.user posted image

clock-img

11.10.2007, 22:13

clock-img

felicia

pencil-img

2590

ja ja user posted image kr pišmo

clock-img

11.10.2007, 22:14

clock-img

tejč

pencil-img

1926

felicia, kaka slikca, nazorna za posratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.10.2007, 22:15

clock-img

tejč

pencil-img

1926

Ejejejjejej, Maška se je že začela zbujat.user posted image user posted image Pa saj še ni polnoč...

clock-img

11.10.2007, 22:16

clock-img

tejč

pencil-img

1926

Grem jz zdle lepo pod tuš, ve pa lepo vse fotke naložte, pa vas/nas pol pogledam, preberem etc...user posted image

clock-img

11.10.2007, 22:19

clock-img

Putka

pencil-img

3105

Jaz pa ne bi zaključila prehranskih debat! Kje bom pa potem recepte z slastne pirine kolačke dobila? Sem kupila zamrznjene maline, že tuhtam kaj z njimi...

A je bila sladica od pirine moke tako rjava?

Rožica, nič sekirat zaradi alergij. K sreči je na rr ogroimno izkušenih mamic, ki bodo pomagale s svojimi nasveti. Tudi palačinke iz pirine moke brez jajc se da spečt!

Še o hrani. Jem granatno jabolko, sem ga utrgala z drevesa pred hiško na Braču, pa eno uro pucala.
Jutri dobimo obiske s Hrvaške (spet šopinguser posted image =, pa prinesejo sveže ulovljene ribice (omega 3 brez folije, al kaj že).

Moja prijateljica je delala magisterij na temo olj, ki so dobra za srce. Jo moram mal povprašat, ampak olivno in repično baje rulz!

clock-img

11.10.2007, 22:21

clock-img

Putka

pencil-img

3105

Matr, celo pest pečk (kako se jim pa reče?) v usta vržem, pa gre pol mimo.

Ja tejč, Katka je tudi že enkrat vmes zajokcalauser posted image

clock-img

11.10.2007, 22:26

clock-img

petrinja

pencil-img

440

Tudi jaz pravim, 100 ljudi, 100 čudi, 100 različnih mnenj...

Sugar, zakaj se vsakič tolk razburjaš in nas prepričuješ v HL in njegove pozitivne učinke? Če ti ustreza, ti ustreza - sem vesela zate. Sem dobila občutek, da bi nam tako rada "prodala" ta "way of life". Če si katero prepričala, te bo že povprašala. Pa brez zamere.

se podpišemuser posted image . sem hotla biti modro tiho, ker sem že zdavnaj zaključila temo z znamenitim stavkom- 100 ljudi, 100 čudi, pa si mi Rožica ukradla neizrečene besedeuser posted image .

move on...

glede receptov, pa povem, da so ti vedno dobrodošli ( Tejčuser posted image  )- in of course, vse probe romajo na Ljubljanskouser posted image .

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

clock-img

11.10.2007, 22:27

clock-img

ancka1

pencil-img

772

Čer!
Jaz sem ravno zlikala gorrrroooo perila. Uf, mi smo res norci na tem področju. Smo vsi cunarji. 

Danes je bilo res luštno. Sploh ni bilo tako hudo se do Celja pripeljat. Pa saj nebi bilo tako hudo enkrat  mesečno se zorganizirat in dobit, res. Pa naj bo 11. tejč. user posted image  Drugače imamo pa tako lepe in sladke mulčke, a ne?! Pa res vas je bilo lepo spoznat. user posted image
Toliko za danes. Ne morem več mislit, ker se bašem s 70% čokolado z okusom pomaranče (tista ta fensi Gorenjka); misli so preusmerjene. user posted image  user posted image  user posted image

'Till tomorrow!

Ančka

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

clock-img

11.10.2007, 22:27

clock-img

felicia

pencil-img

2590

Uroš je že dvakrat al trikrat joku do zdej še mal pa bo treba jest!

Zdej bom pa počasi zakljuičila in tejč tudi moj je na pijači bom tud jaz najedala cel vikenduser posted image

clock-img

11.10.2007, 22:28

clock-img

tejč

pencil-img

1926

Sem šla ravno po brisačo mimo...

IZVIRNO SPOROČILO: Putka

A je bila sladica od pirine moke tako rjava?

Ja. Ni blo zapaljeno.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem