Juniorka, Tevž ni ravno nagnjen k nacejanju. Ga moram silit, pa itak ponavadi ni uspeha. Sem mu pa danes domač čajček naredila (kumina, janež, majaron).
Majchi, Kjava-v Žireh je otroška trgovina Čenča. To so tudi edini zastopniki za Recaro. Vem, da imajo pri petrizg tudi Recaro.
Ampak je odločitev tudi pri nas padla zaradi:
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi
Je moj navdušen nad to firmo, ker kao dela sedeže za v športne in dirkalne avte. Pa pravi, da če to znajo, da je pol ziher tud za otroke avtosedež dober
.

Cena pa je kakršna je. Imajo tudi e-shop, pa sva šla midva v tiste poljanske rovte zato, da sva zadevo prej fizično videla.
BAMBINA, pri nas ima raje reklamne prospekte.

Se zadeve loti do prafaktorjev.

Ampak sem tudi vedno zraven, da nadziram zadevo (da se nebi urezal s papirjem ali česa pojedel).
Pri nas je bil Tevž že ves nesrečen v lupinici. Čisto nažokan notri, če je bil bolj oblečen, pa ni videl vsega, kar se je dogajalo. Sedaj je pa sedež obrnjen naprej, je na podstavku in je tako visoko, da vidi direktno ven in je ves happy. Je pa sedež toliko zvrnjen-položaj, da je itak enaka pozicija kot pri lupinici, le, da je več prostora.
Rožica, sorry, ker nisi dobila RE: sms, sem bila za spremembo pri naših in sem gsm doma pozabila.
Ej groza... vsak večer sem že o cca 19h čisto koma zaspana, potem je pa potrebno vso mularijo zrihtat, pa zlikat, pa... in ko bi šla lahko spat, sem pa še vsa naspidirana.
Grem poskusit srečo.
Noč.