IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka
Itak ima dve izbiri:
1. me pelje v šoping (mim grede: a je 50 al pa 70 EUR preveč? Dvoje sem videla pa se ne spomnim katere so mi ble bolj všeč?)
2. hodim naga po svetu (pa verjetno ne dolgo, ker bi me na kak zaprti oddelek dali
)
1. če plača on je 70€ malo
2. tam ti bi blo pa lepo... nebi rabla prat, ne likat, drugi bi te pedenali....
jah težka odločitev ni kaj...
Ampak babe sedaj sem se skori polulala od smeha.... Se mi je končno morala dvignila:))))))))
Sicer je pa men že 50€ veliko za hlače dat, samo ti ne preostane drugega, ker cenejših ne dobiš.
Sem skuhala tisto tigrovo mast, pa je malga panika zagrabla v kopalnici in mi je ven pobegnu.
Tako da sem jo pol kar lepo na štedilniku "kuhala", pa je lepo se v prostoru čutilo. Mal poznej pa še enkrat pristavim lonec. Upam samo, da moj ne bo mislil, da je to za pojest.
Jaz sem pa danes skuhala makarončke z omako iz purana in mešane zelenjave. pa sem sama jedla, ker tamalmu nič ne paše jest, moža pa še ni.
Pa privoščla sem si pol koščka višnjeve tortice.
jaz lahko jem, ker so se mi že vse hlače skrčle in je kar je. V nedeljo sem imela generalno v moji omari. Sem menjala letno garderobo z zimsko, pa vse kar do februarja ne bo za nosit je šlo mal na stranski "tir". Še enkrat se moram lotit napakirat stvari za "stran".
ojla lepotičke
!
ni glih pohvalno, sm prvič na tej strani. mi je rablo nekaj cajta

.
moja lubika

naj bi pršla 2.2.08 in se je ful veselim!
drugače pa pišem, da vas vprašam, kako kaj vaši kilogramčki. na zadnjem pregledu-prejšnji teden, me je ginekologinja opozorila, da sem se zredila za 7kg in da je to preveč.
kaj ve menite? po pravici povedano, me je kr malo zamorila. sej ne da ful pazim pa to, sam ne privoščim si lih nekih mastnih stvari, pa ocvrtega, pic, čipsov... in mi prpelje vn, da sem pretežka
hvala za odgovor!pridne bojte!neja (belokranjka
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!