Pred dnevi sem bila čisto na tleh,zaradi bivšega fanta.In še danes se mal pobiram,ampak mi je že veliko lažje.Nekatere se še spomnite.Dan za tem sem dobila povabilo za v kino,od prijatelja,ki mi je zelo blizu,izpovedal mi je svoja čustva in mi dal čas,da premsilim,ali si želim biti z njim ali ne.Jaz sem pa zmedena.In zato rabim vašo pomoč...
Nekako sem njega in najin odnos opisala v nekaj alinejah:
- je 8 let starejši od mene
- ima že končano fakulteto
- spoznala sem ga na morju,pred leti-takrat sta bila še par z mojo zdaj najboljšo prijateljico(ta naju celo napeljuje k temu,da bi bila par)
- z njim se mam zelo lepo,zares sem sproščena
- je zelo pozoren do mene
- je nežen in ljubezniv
- po videzu ni ravno človek,v katereega bi se zaljubila samo zaradi tega
- ima dobro službo,svoje stanovanje in avto(ampak jaz ne gledam na to)
- je zelo spontan,tako kot jaz-enkrat sma mislila iti v kino,pa sma se peljala kar v Celje,pa nazaj,da sma lahk čvekala
- do njega čutim neka čustva,vendar sem zmedena-ko sem z njim,mi je lepo,ko pridem domov,pa si ne želim več tega
- je zlo preprost človek
- z njim se lahko zmenim popolnoma vse-dobro in slabo
- z njim sem bila že enkrat zelo kratek čas,nekaj dni,pa sem si,ko sem prišla domov,vedno premislila,da jaz pa si tega ne želim,ker sem bila takrat še zaljubljena v bivšega
- z njim sem res "prava" jaz
- on si želi resno zvezo
- ni človek,ki bi varal
- malo me je strah,da bi ga izgubila
- bivšega fanta še nisem popolnoma prebolela
- rada bi preiskusila še kaj noveg,drugačnega
To je to.Mal otročje,da to pišem na forum,ampak res nevem,kaj naj storim.Rekla sem mu,da ko premislim,da mu odgovor tudi sporočim.Zdaj čaka.
Morda me moti le to,da je v mojem krogu kar nekaj fantov,ki se še zanimajo zame...
Mi lahko,prosim,katera kaj napiše...da bom lažje vedela,kaj želim...