writing-img

RE: Goreča želja

clock-img

07.06.2007, 11:57

clock-img

tatam

pencil-img

1230

Tudi sama sem dolgo želela še tretjega,pa so me po drugem prepričali mož in starejša pupa,da ustavimo proizvodnjouser posted image ..A želja je ostala,vedno sem omenjala tega tretjega.Ko sem že obupala saj so bli vsi proti,razlika med njimi že kar velika-7 in 6 let starejša....So se pa omehčali oni in sem se jaz pustla prepričevat,me je kar panika zagrabla.No,potem smo skinili tablete in rekli kar bo pa bo...Po dveh mesecih test pozitiven(mene se takoj primeuser posted image ),šok pa prvič pri ginekologu,ko smo ugotovili,da bomo poleg tretjega dobli še četrtega! Ampak po prvem šoku veliko veselje in nestrpno pričakovanje!!!In sedaj ima včasih mož,ki je bil do konca rahlo skeptičen včasih več živcev in potrpljenja!
Otroka pa ju naravnost obožujeta...Ko user posted image  enkrat pride skoraj ne moreš,da te ne omreži!!
To sicer ne pomeni,da ga ti kar mej,kar bo pa bo...A mislim,da se bo tudi tvoj sčasoma omehčal!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem