IZVIRNO SPOROČILO: dvojcek33
kateri bom dal še eno možnost da začneva znova.
Ce bi jst bil tvoja zena.. bi te jst pustu.. ce bi mi kej takega reku.. Kao zdej je blo vse zafurano.. zdej pa se te usmilim.. in lahko zacneva znova..
To ni ljubezenska izjava.. in me je zbodla.. pac.. ker vem, da si zmozen bolje.
Sej te cenim in spostujem.. ker si tko naredu.. res..
Ampak mozno je iti se korak dlje.. in ko gres ta korak dlje.. je mozno se korak dlje.. in ko nardis se tega.. je mozno se enega.. tko da nikoli se ne ustavi..
In zdej recimo ti ni treba tko razmislajt.. da je pa bonus na tvoji strani.. ki si pa itak ne zelis z drugo zensko.. naj sploh ne bo bonusov.. naj vaju vodi filing..
Ejj.. kaj vidis ko jo pogledas v ucke? To je cist edino.. kar bi meni bilo pomembno po vsem tem..
Eni te ****ajo.. ker si bil tko toleranten.. jst ti pa tezim.. da si bil premalo.. ampak res si bil malo premalo.. ker dolocene izjave.. kazejo, da si malo jezen.. da je po eni strani imas mal dost.. in da ce se ne bo spremenila jo bos skenslal..
Samo ce bo to prebrala.. bo lahko malo zalostna.. ker v bistvu je ne razumes.. cist popolnoma.. se zdaj ne..
Ni prav.. da bi bil z njo, ker bi se ona spremenila.. bodi z njo.. ker jo ljubis taksno kot je.. z vsemi temi 'napakami'... al kako naj to imenujem... ceprav to niso napake.. to je v njej.. neizziveto.. a si pozabu, da si bil njen prvi.. in kaksne okoliscine so bile.. in po tolikih letih.. ji ni za zamerit.. ce si je kaj takega zazelela..
Se vedno ti svetujem.. da uredis tko.. da greste skupaj.. da si z njo! Lazje ti bo..
In mogoce zdej pises taksne izjave.. ker te v bistvu rr-jevci podjebavajo..da kaksen dec si.. ker prenasas taksno zensko.. da te ima za norca in podobno.. kje mas ponos.. in ravno v tem ej velicina.. da pac ljubis taksno.. in tvoja ljubezen do nje.. ni pogojena s tem.. koliko zadovoljuje tvoj ego.. Stekas?
Tko kot ce si z druzbo.. in vsi pijejo pir.. ti pa pijes caj.. in pol itak da te zacnejo podjebavat.. sam pocas se navadis in tega sploh ne slisis.. in ignoriras.. in potem nehajo.. Sem vajen te scene.. tko da to sploh ni noben problem.. tko da lahko napises tko kot res mislis.. itak te nihce ne pozna.. in si to lahko privoscis..