writing-img

RE: Zaljubljenost preko neta

clock-img

24.05.2007, 11:08

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Hudo, pri tej anomni mi ni jasno to - enkrat piše da se bosta srečala, drugič, spet da ne a je ta anonimna samo malo zmedena???

pomoje ni zmedena, pač pa so odgovori tule pričakovani ne, zato pa se malce odmika od tistega kar je res.

I don't care what they say, I just wanna live my life

clock-img

24.05.2007, 11:13

clock-img

Anonimen

Ja sprva sva si pisala,da bi se srečala ampak sva se zdaj zmenila,da bo bolje,da ne.Ker sama veva,da iz tega nebi bilo nič dobrega.Za en **** se ne splača jokat celo življenje.Je tudi sam tolko pameten da noče met problemov.

clock-img

24.05.2007, 11:22

clock-img

jade1

pencil-img

473

Če bi šlo samo za dopisovanje in nič drugega ne vem zakaj potem spršuješ, če si zaljubljena.  Kar takole pa jaz ne bi pošiljala svoje slike in slike otrok, ker nikoli ne veš kdo je na drugi strani. Si lahko koga nakoplješ na vrat, ki se ga ne boš več mogla znebiti.

clock-img

24.05.2007, 11:25

clock-img

Mala_princeska

pencil-img

5621

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ja sprva sva si pisala,da bi se srečala ampak sva se zdaj zmenila,da bo bolje,da ne.Ker sama veva,da iz tega nebi bilo nič dobrega.Za en **** se ne splača jokat celo življenje.Je tudi sam tolko pameten da noče met problemov.

Potem pa najbolje da si nič več ne pišeta......nič več in nikoli več.....ker bosta kmalu oba hotela tisti "****".

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

clock-img

24.05.2007, 11:25

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Mimogrede, jaz sem ostala sama z dvema otrokoma, mojemu se je verjetno nekaj podobnega zgodilo in je podlegel.

Ampak mislim, da je tule gor vsak zase pameten in toliko star, da ve kaj dela. Po eni strani te razumem anonimna, ker verjetno vama v zvezi nekaj fali in prevladuje navada in praznina, ali pa tudi ne, zato ti to paše početi.

Nevem, kaj naj ti rečem. Jaz sem se komaj pobrala, res komaj komaj, bilo je hudo (če prebereš prvi moj stavek tule gor).

Srečno...

clock-img

24.05.2007, 11:29

clock-img

Mala_princeska

pencil-img

5621

IZVIRNO SPOROČILO: Mina1

Nevem, kaj naj ti rečem. Jaz sem se komaj pobrala, res komaj komaj, bilo je hudo (če prebereš prvi moj stavek tule gor).

Srečno...

Mina1 vesela sem, da ti je uspelo. user posted image  Drži se še naprej, približno vem kaj se ti je zgodilo. Objemi tvoja sončka.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

clock-img

24.05.2007, 11:31

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Mina1 vesela sem, da ti je uspelo. Drži se še naprej, približno vem kaj se ti je zgodilo. Objemi tvoja sončka.

ja bilo je hudo res hudo, sem se pobrala, se spet smejim, se mi dogaja, se spogledujem, zdaj lahko, sem samska in takouser posted image ...

Hvala...

clock-img

24.05.2007, 11:32

clock-img

Rožica I

pencil-img

4047

IZVIRNO SPOROČILO: Mina1

kateri izmed vas ne prileti na mino mimograde.

---------------------------
Nek preblisk (in tako) sem dobila ob tvojem postu user posted image ...

ROŽICA

clock-img

24.05.2007, 11:38

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Nek preblisk (in tako) sem dobila ob tvojem postu ...

ti ti tiuser posted image , pa res, dvoumno je tole malouser posted image , ups...mina ha ha ha.

clock-img

24.05.2007, 11:43

clock-img

Rožica I

pencil-img

4047

Ja, zgleda da zdaj ob vsakem tvojem postu kar čakam(o), kje bo kakšen namig user posted image !
Simpatično, ni kaj user posted image !

ROŽICA

clock-img

24.05.2007, 12:21

clock-img

sky

pencil-img

305

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Če bosta še na vezi, se bosta sigurno srečala. Probleme pa že imata. Verjemi, da se vse slej kot prej izve. Očitno pa vse skupaj ni tako nedolžno, če omenjaš zaljubljenost, "****" idr..

BK.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem