cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: STRAH PRED PORODOM!!!

clock-img

28.05.2007, 10:23

clock-img

Anonimen

no mene poroda ko tacga ni strah, mal me skrbi edin da se nebi kaj zakompliciralouser posted image drgač pa tak vem da grem rodit in da lohk prčakujem da ven bo šlo malo težje kot noteruser posted image pa tud, vsaka bolečina mine, tak da tud to bo a ne....sam da bo normalno šlo in da z lubiko nau kj narobeuser posted image

clock-img

28.05.2007, 22:23

clock-img

Anonimen

vsem trem najlepša hvala za vaše zgodbe, ki ste jih delile z mano. res ste mi pomagale... strah je še vedno prisoten, vendar v nekoliko manjši meri in mislim da me je res strah tistega neznanega, ki me čaka. komaj pa čakam trenutka, ko mi bodo na prsi položili mojo štručko in bo vse pozabljeno.

HVALA VAM ŠE ENKRAT!

clock-img

28.05.2007, 23:40

clock-img

***pika***

pencil-img

203

Če imaš možnost iti na ogld porodnišnice, je tudi super, da si lažje predstavljaš, kje boš. V LJ imajo oglede organizirane v okviru materinske šole. Meni je bilo super, da sem šla par dni pred porodom na ogled (peljejo te od sprejemne ambulante pa do sobe na oddelku in sproti vse razložijo, kaj se kje dogaja)- tako sem si lažje predstavljala, kaj me čaka.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem