cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Koala - čestitke!!!

clock-img

29.05.2007, 14:35

clock-img

tia

pencil-img

969

Koala naj ti še tu enkrat ČESTITAM! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JUUUUUUPPPPPPPPPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII ,želim ti lepo user posted image  pa naj bo slabosti čim maj,za dobrih 9 mesecev pa boš hodila ponosno na okrog.

Fosilke sedaj je za vas čas, zato se pripravite.

lp

Tia in Leni

Leni pošilja poljubčke user posted image

ni vse zlato kar se sveti.

12.08.2005 sem dobila največjo darilo princesko Leni

18.9.2008 sem pa dobila drugo največje darilo Maj-a

clock-img

29.05.2007, 15:14

clock-img

Shani

pencil-img

283

Čestitkeuser posted image user posted image user posted image - želim ti lepo in mirno nosečnost!

clock-img

29.05.2007, 17:28

clock-img

koala

pencil-img

5539

Shuka, žal nimam skenerja, pa tudi dvomim da na GK dobim slikico, pomoje jo bom dobila pri svojem ginekologu.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

29.05.2007, 18:18

clock-img

_Beky_

pencil-img

253

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image CESTITAM KOALAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zelim ti vse naj naj!!!!!

clock-img

30.05.2007, 11:02

clock-img

Anonimen

Jaz tudi čestitam iz globine srca user posted image

clock-img

30.05.2007, 22:03

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

Koala user posted image user posted image user posted image  čestitke še z moje strani ....

Želim ti kar se da lepo nosečnost.  Uživaj s svojim user posted image  vsak trenutek posebej...

clock-img

30.05.2007, 23:18

clock-img

pot

pencil-img

1487

Čestitke!!! user posted image user posted image user posted image Uživaj v nosečnosti.

Kakšne lepe novice krožijo po RR zadnje čase. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem