cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

A VE VERJAMETE...???

clock-img

26.10.2004, 21:18

clock-img

beba76

pencil-img

2059

Niki, mogoče je pa tvoj po fotru, če je bil med nosečnostjo preblizu...:)-:)-:)-

clock-img

26.10.2004, 21:20

clock-img

Veva

pencil-img

52

Ma zdaj ko si omenila in ko malo pomislim in pogledam okrog sebe se mi zdi, da bo kar držalo. Pa hvala bogu, da sem bla dobrovoljna v nosečnosti. Bom tudi v drugo, pa če me pobere :)-

Lp, Veva

clock-img

27.10.2004, 10:48

clock-img

giga

pencil-img

124

Ojoj,
upam da moje dete ne bo po meni. Ali umiram od smeha, al pa jokam. Vmesnih faz sploh nimam. Res pa se mi je meja tolerance zmanjšala.Drzite pesti, da se bo moj :duda: nalezel smeha.
Uzivajte nosečnost,
giga in :duda:30t

clock-img

27.10.2004, 11:08

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

giga se mal... pa bos definitivno zvedla kaksen bo detk!!!

clock-img

01.11.2004, 13:11

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

jap Zara jaz mislim da nekaj je na tem...ampak to pomoje ni volja, temveč razpoloženje.Če je mamica negotova , v stiski, jokava, je tudi otrok razdražljiv in jokav.
Jaz sme bila celo nosečnost brezskrbno , dobre volje, skratka ena ama sreča, nisme se obremenjevala z ničemer, kar life prinese, pač prinese...no Tia je dobrovoljček.Zbudi se z nasmeškom,in sedaj kadar ne spi, je zelo radodarna z nasmeški...:)
:muca:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem