writing-img

RE: nekvalitetni mercator izdelki

clock-img

06.06.2007, 21:21

clock-img

ključek

pencil-img

9047

jaz pa ne priporočam nakupov mesa (pakiranega) v tušu, že dvakrat sem dobila pokavrjenega, smrdelo je še dva dni. mercatorjevi lastni izdelki mi niso všeč, razen izdelki zdravo življenje. v sparu mi je pa vse ok. zaenkrat.user posted image

clock-img

07.06.2007, 12:49

clock-img

Anonimen

Mercator  ima alpsko mleko od LJ mlekarn, Spar pa od Pomurskih, zato je taka razlika v okusu (in je nekaterim katero od teh zanic - meni je npr. ravno mleko od Pomurskih mlekarn najboljse user posted image ).

Čikn, ja, samo ponavadi je slabša kvaliteta. Vsaj sokovi - smo kupili gostega samo enkrat, ker je bilo polno kosckov notri, pa ga polni Fructal, pa ni primerjave user posted image  

Kislo smetano imamo pa dostikrat od Mercatorja, za kuhat je itak vseeno, tko je pa nobeden ne je user posted image  

LP, Ribica

clock-img

11.06.2007, 13:35

clock-img

solatja

pencil-img

952

seveda pogledam vedno proizvajalca, ampak ne mi rečt, da so sestavine popolnoma enake, pa če gre za kislo smetano ljubljanskih mlekarn ali pa kislo smetano ljubljanskih mlekarn v preobleki mercatoruser posted image user posted image ker trajnost ni enaka!!!

tud tile novi lumpi "frutki" so narejeni seveda v fructalu, ampak so veliko bolj vodeni kot ta pravi "frutki".... sej se proizvajalcem ne bi splačalo istega izdelka prodajat v npr. mercator preobleki, ki je recimo 10 centov cenejši, če jim grejo izdelki že brez tega dobro v promet user posted image user posted image user posted image taka je moja logika.

na roditeljskem sestanku: "kaj ste pripravljeni narediti za svoje otroke?"
starši: "vse!"
predavatelj: "in kaj bodo potem oni počeli?"

clock-img

12.06.2007, 17:17

clock-img

naniplus4

pencil-img

164

Kvaliteta ni ista kot pod blagovno znamko tistega, ki izdelke proizvaja iz preprostega razloga: če hočejo polniti za Mercator, morajo znižati stroške proizvodnje, da jim lahko prodajo po ceni, ki jim jo Mercator predlaga, torej dajo noter pač cenejše (beri slabše) sestavine. To vem iz prve roke za olje - kolegica ki dela tam, kjer ga polnijo, me je opozorila, naj nikar ne kupim Mercatorjevega, ker ni isto, čeprav ga izdelujejo pri njih.

clock-img

14.06.2007, 12:34

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Jaz pa jem Lupi proizvode ene 3x na teden, pa nikoli ni bilo nič narobe.user posted image

Se je pa lubi zastrupil z jogurtom Vitalineja iz Spara. Samo problem ni v trgovini kot firmi, ampak skladiščenju.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

14.06.2007, 16:43

clock-img

_andreja_

pencil-img

953

jz sm pa ravno z njihovimi izdelki zadovoljena...

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

clock-img

14.06.2007, 19:14

clock-img

Barči78

pencil-img

1763

Jao, Lumpijev mlečni zdrob - groza, se mi je ene 3x zgodilo, da ko sem ga odprla, je bil že takoj čudno voden, ko sem ga pa probala pa zanič, da sploh ne morem povedat kako zelo. Pa smrdel je in to krepko pred rokom.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

clock-img

17.06.2007, 21:46

clock-img

bilbo

pencil-img

200

zato jez kupujem samo v Šparu

clock-img

18.06.2007, 06:51

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

jaz pa v lidlu kupujem,pa nimam pripombuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

18.06.2007, 08:08

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Hmm pri nas pa Tuš ne špila, tolk klumpa kot smo pa tam dobil pa ne vem če je v kaki trgovini. Od mrež in črvov v kakavu, moki, čokoladi v prahu, pokvarjeni smetani,.... Ne vem al oni sploh ne znajo skladiščit al kaj. Za merkator pa nimam pripomb, res pa je da kupujem bol malo merkator izdelkov sem pa zadovoljna s kislimi kumaricami, merkator mlekom zdravo življenje, pusto skuto zdravo življenje, makaroni, ki pa jih več ne kupujem, ker niso polnozrnai, sladkorjem, ki ga tud ne kupujemo več uporabljamo fruktozo. Tako da ja jaz sem zadovoljna z nimi. Edina stvar ki mi ni bila všeč je bila lumpi skutka, ker se mi zdi tako kemična, navadna s sadjem se mi zdi da od LM je veliko boljša. Ja pa jogurti navadni od zdravo življenje so tud zakon in dobri.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

18.06.2007, 13:32

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Jaz še nisem imela z mercatorjevimi izdelki nobenih težav, le pri sparu ne kupim več nikoli pakiranega mletega mesa spar ker je smrdelo in to naj bi bilo sveže, datum gor je bil isti dan kot nakup.

Moja punčka je moja največja sreča.

clock-img

20.06.2007, 12:58

clock-img

ema79

pencil-img

553

Jst z nobenim izdelkom v katerikoli trgovini še nisem imela problema, da bi bilo skiano oz, pokvarjeno. Me  pa edino jezi to, da ko v Tušu kupim vanilijev jogurt ( to se mi je že 2x zgodilo), je notri kavov jogurt!user posted image

Življenje je lepo....

clock-img

25.06.2007, 14:30

clock-img

Anonimen

Nobenih posebnih problemov s čimerkoli v Mercatorju, ampak če se mi je pa kdaj kaj res zagravžalo, je bil pa to mesni ragu v konzervi. Sej vem, da so raguji iz vsega možnega sranja narejeni, ampak ko sem pa videla tiste nezmlete koščke kože noter... fuuuuuuj....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem