writing-img

RE: Junijke 2007

clock-img

05.11.2007, 20:42

clock-img

nky 23

pencil-img

1512

nogica: en koš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da se čim prej pozdraviš.

clock-img

05.11.2007, 20:45

clock-img

N _ B

pencil-img

2844

nogica: čimprej se pozdravite user posted image . Sem videla v soboto v lekarni, ko je en gospod kupoval kirurške maske. Saj sliši se ful smešno in ne vem, če bi jaz nosila tisti nagobčnik, ampak zadeva v takih primerih mogoče niti ni tako neumna. Stane pa mislim da 0,12 EUR/kom.

KT: ku ku

clock-img

05.11.2007, 20:50

clock-img

KT

pencil-img

2747

nogica - jeuser posted image  pa viroza, nažen vraga iz hiše. Čimprej se pozdravite vsi trije user posted image

clock-img

05.11.2007, 20:50

clock-img

KT

pencil-img

2747

IZVIRNO SPOROČILO: N & B

KT: ku ku Kdo pa je?

clock-img

05.11.2007, 20:56

clock-img

N _ B

pencil-img

2844

IZVIRNO SPOROČILO: KT

Veš, da sem te kar pogrešala. Ste uredu?

clock-img

05.11.2007, 20:59

clock-img

KT

pencil-img

2747

A vas jest lahko nekaj vprašam? Tudi, če ne vas vseeno bom user posted image . Naša user posted image  je stara še ne 4 mesece in pol, izredno pridna za spanje (to vse veste), joka bore malo (se ji mora goditi res huda krivica user posted image ), dobrovoljček (in to še sekundo po tistem, ko se je zbudila - jest na primer še govorit ne znam takrat, kaj šele usta raztegnit v nasmeh), .... no, kaj sem hotla zdej vprašat user posted image  aja, v zadnjih 10 dneh ali celo manj  - tednu dni se je tako priklenila name, da vrešči kot, da bi jo s kože dajali, če me ne vidi recimo15 minut . Z vozičkanjem se jo da zamotit, da pa bi se recimo s kom domačim igrala ali pa kaj drugega pa bog ne daj user posted image  Za enkrat je moja mami še sprejemljiva, za enkrat pravim, bom videla jutri kaj bo user posted image

Ali se morebiti še kateri dogaja kaj podobnega?

clock-img

05.11.2007, 21:00

clock-img

KT

pencil-img

2747

Veš, da sem te kar pogrešala. Ste uredu? Kok šele jest tebe? Mi OK, pa pri vas?

clock-img

05.11.2007, 21:03

clock-img

N _ B

pencil-img

2844

KT: ja, ok. Smo imeli očija 5 dni doma in smo bili bolj familiarni. Mal smo se potepal, imel kar nekaj obiskov...skratka užival smo. Z Jakijem imava spet borbe s flaško. Jutri grem kupit novo, da vidim, če mu slučajno aventova ne ustreza. Sem pa že slišala dons pripombe, da kaj pa mulc ve, da obstajajo še druge flaške user posted image .

clock-img

05.11.2007, 21:04

clock-img

nky 23

pencil-img

1512

KT samogovori pravišuser posted image user posted image user posted image

Ja je pač  mmina puža nimaš kaj, verjamem pa da je težko, saj je ne moreš kam dat v varsstvo, tudi moj sin je paravi mamin sinek mami je le mami!!!

clock-img

05.11.2007, 21:05

clock-img

nky 23

pencil-img

1512

N&B naš tudi ni maral aventove in še peiatri so jo odsvetovali, tako da immamo nuk in to je sprejel

clock-img

05.11.2007, 21:06

clock-img

nky 23

pencil-img

1512

joj same napake delam se opravičujem, se vidi da že v postli ležim in na pamet tipkam pa mi nekako ne gre najbolje

clock-img

05.11.2007, 21:08

clock-img

nky 23

pencil-img

1512

o grem počasi ajat lep večer vsem!!!!!

clock-img

05.11.2007, 21:10

clock-img

N _ B

pencil-img

2844

IZVIRNO SPOROČILO: nky 23

N&B naš tudi ni maral aventove in še peiatri so jo odsvetovali, tako da immamo nuk in to je sprejel

Pojma nimam kaj mu je. Čaj npr. je pred časom ful lepo pil, tale rižko in mleko mu pa enostavno ne gre. Tud v usta mu je več ne spravim. Samo, da jo vid, se že dere. user posted image  Fora je pa ta, da mi je prejšnji teden že lepo jedel po njej.

KT: ti imaš od Mam, a ne?

clock-img

05.11.2007, 21:13

clock-img

januška78

pencil-img

462

N&B tudi pri nas imamo problem s flaško. Je prejšnji teden že lepo pila po njej, sedaj dva dni pa sploh ust ni hotla odpret. Imam pa flaško od mam, meni osebno pa je zelo všeč.

clock-img

05.11.2007, 21:16

clock-img

N _ B

pencil-img

2844

januška: ojla. A imaš tisto dudo, ki se da regulirat pretok. Jutri bom videla. Se še odločam med Tommy T. in Mam. Če se boš jutri kraj po Kr potepala, se lahko dobiva na kavi, če si za. Midva imava kontrolni UZ kolkov. Sta ga vidve že imeli?

clock-img

05.11.2007, 21:21

clock-img

januška78

pencil-img

462

N&B Mam ima več različnih cucljev. Jaz sem kupila flaško 260 ml, ki je že imel cucelj 2 (za mleko in čaj) potem pa sem še kupila cucelj X, ki je za kašice (mleko z rižkom zelo lepo teče). Midve bova jutri v KR - greva na telovadbo in bi z veseljem šle še na kavico. UZ kolkov pa je tudi že mimo (24. 10.)

clock-img

05.11.2007, 21:22

clock-img

N _ B

pencil-img

2844

januška: midva imava UZ ob 9:30. Upam, da se bodo držal ure. Kdaj imata pa vidve telovadbo?

clock-img

05.11.2007, 21:26

clock-img

N _ B

pencil-img

2844

A vas jest lahko nekaj vprašam? Tudi, če ne vas vseeno bom user posted image . Naša user posted image  je stara še ne 4 mesece in pol, izredno pridna za spanje (to vse veste), joka bore malo (se ji mora goditi res huda krivica user posted image ), dobrovoljček (in to še sekundo po tistem, ko se je zbudila - jest na primer še govorit ne znam takrat, kaj šele usta raztegnit v nasmeh), .... no, kaj sem hotla zdej vprašat user posted image  aja, v zadnjih 10 dneh ali celo manj  - tednu dni se je tako priklenila name, da vrešči kot, da bi jo s kože dajali, če me ne vidi recimo15 minut . Z vozičkanjem se jo da zamotit, da pa bi se recimo s kom domačim igrala ali pa kaj drugega pa bog ne daj user posted image  Za enkrat je moja mami še sprejemljiva, za enkrat pravim, bom videla jutri kaj bo user posted image

Ali se morebiti še kateri dogaja kaj podobnega?

Pri nas se tudi zadnje časa nekej čudno kremži, če je pri kom drugem. Ful je odvisno, kakšne je volje. Če je dobre volje, naspan in sit, ni važno pri kom je, se kar smeji. Čim je pa kaj sitko pa kar nekaj jokca, če me vidi. Če mene ni zraven niti ne, čim me pa zagleda pa že jokca in me prav gleda s tistimi učki, naj ga vzamem k sebi. Ravno dons je bila moja mami pri nas in se je jokal, ko je bil pri njej. Bil je pa zaspan. Zaenkrat me še ne pogreša tako, da bi jokal če me ni zraven.

clock-img

05.11.2007, 21:27

clock-img

KT

pencil-img

2747

IZVIRNO SPOROČILO: nky 23

KT: ti imaš od Mam, a ne? Ja, ta ji full paše. Imam sicer tudi Aventovo, pa ni najbolj zadovoljna user posted image . Ta od mam ima sploščen cucelj, medtem, ko imata od TT in aventa oba okrogle. Čeprav se meni osebno tudi od TT zdi uredu.

clock-img

05.11.2007, 21:28

clock-img

januška78

pencil-img

462

N&B tudi midve imava telovadbo ob 9:30 (do 10:30). Za UZ kolkov so se pri nas kar držali ure.

clock-img

05.11.2007, 21:30

clock-img

KT

pencil-img

2747

A vse imate UZ kolkov user posted image  V Lj pa nič, če so v P določili, da so 1A user posted image

clock-img

05.11.2007, 21:31

clock-img

KT

pencil-img

2747

A vse imate UZ kolkov user posted image  V Lj pa nič, če so v P določili, da so 1A user posted image

Uf, sem napisala stavek kot, da nebi imela osnovne šole, bravo jest user posted image

clock-img

05.11.2007, 21:32

clock-img

N _ B

pencil-img

2844

V KR ti dajo datum ob odpustu iz porodnišnice, tud če so 1A.

clock-img

05.11.2007, 21:32

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Nogica, pozdravi seuser posted image user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

clock-img

05.11.2007, 21:33

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

A se lahko jaz tudi vmešam v pogovoruser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem