writing-img

RE: Junijke 2007

clock-img

07.11.2007, 08:38

clock-img

*ANA*

pencil-img

1253

Ja glede noskov je absolutno preventiva boljša kot kurativa.

Saj ko potem začne kašlat in zatekat nazaj je pa user posted image

clock-img

07.11.2007, 08:40

clock-img

*ANA*

pencil-img

1253

Ja kje pa ste zdaj vse ??

bom pa sama tle  user posted image

clock-img

07.11.2007, 08:41

clock-img

Kati81

pencil-img

1865

Drnula pumpica potegne ven kar je odvečnega v nosku. Jaz jo zaenkrat uporabljam kar na dah, drugače je za priklopit na sesalec, sam pri nas še ni potrebe, ko pa bo nosek  res zamašen jo bom pa priklopla.

Upam, da bo čimmanjkrat potreba.

clock-img

07.11.2007, 08:42

clock-img

Kati81

pencil-img

1865

Ana ne it, jazsem tuki.

clock-img

07.11.2007, 08:42

clock-img

nky 23

pencil-img

1512

zaenkrat sem še tukaj dokler mali aja

clock-img

07.11.2007, 08:48

clock-img

KT

pencil-img

2747

Kati a se dobimo v petek?

clock-img

07.11.2007, 08:48

clock-img

*ANA*

pencil-img

1253

Ne ne gram še se ne dam kar tako user posted image

Kati a ste še na Vipavskem?

clock-img

07.11.2007, 08:50

clock-img

nky 23

pencil-img

1512

kaj ko bi se enkrat za nekje vmes zmenle i dobile???????????????

clock-img

07.11.2007, 08:50

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Madonca, štrikate pa štrikate pa ste že tolk naštrikale da se mi ne da več nazaj gledatuser posted image user posted image user posted image user posted image

Drnula, bravo za hiškouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Zdej pa slikice, prooosiiimuser posted image

Kati, pridem- tokrat zaresuser posted image

Grem na kavico da me zbudi, sm čist krmežljava še...

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

clock-img

07.11.2007, 08:52

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Ej Kati- ko bo sonček pokukal greva lahko vozičkat tukiuser posted image  Povej... Pa kr tuki, mobi sm nekje založila pa predno ga najdem....user posted image user posted image

clock-img

07.11.2007, 09:00

clock-img

Drnula

pencil-img

1367

Nikica - slikce pridejo, sam do mojga računalnika morjo.
Zdajle sem pa zvedela da se čez eno uro na parceli dobita moj prodajalec hiše in dobavitelj ogrevanja user posted image Hudiča, smo bli zmenjeni da mi vedno pove kdaj pride k hiši da se lahko kdaj kaj pomenimo, saj je ful odprtih stvari, rabim en kup informacij in njim ne kapne, da bi dali sami pobudo na sestanek vsake kvatro, da obhodimo in se pogovorimo kaj in kako je treba naprej. ... user posted image user posted image Zdaj ko so zajuser posted image z okni se me očitno čist izogibajo user posted image

No se moram odpravit in ga it presenetit

clock-img

07.11.2007, 09:05

clock-img

*ANA*

pencil-img

1253

Drnula ti ga kar pojdi presenetit, mislim pa da bi te morali obvestit in kaj povedat, saj je le vaša hiša user posted image

clock-img

07.11.2007, 09:05

clock-img

nky 23

pencil-img

1512

smo že budni, nosek je že spucan, čeprav s kar nekaj pritožbami

clock-img

07.11.2007, 09:09

clock-img

*ANA*

pencil-img

1253

Mi smo šli pa lihkar spat

clock-img

07.11.2007, 09:09

clock-img

mentos

pencil-img

499

nky23 FITOBALM res pomaga, mi jo vsak dan namažemo in lažje diha, prav tako imamo sirup za kašelj, super je, ga kar v čaj dam.

clock-img

07.11.2007, 09:10

clock-img

nky 23

pencil-img

1512

grem jaz počasi zajtrk skupaj spacat pa mojga zbudituser posted image
se še tipkamo kaj.

clock-img

07.11.2007, 09:11

clock-img

nky 23

pencil-img

1512

hvala mentos saj bomo še v avstriji pogledali če majo kaj pametnega

lep dan!!

clock-img

07.11.2007, 09:28

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Drnula, si te prav predstavljam... No, v bistvu poglede, ko te bodo uni majstri zagledaliuser posted image user posted image user posted image  Dej nej en to posname izza vogla da se bomo mal smejaleuser posted image  Pa kr razturaj- majo da te obveščajo o teh stvareh- saj se gre za vas ane.

NKY- kolk fajn, da je tvoj doma... Se spomnem, ko je bil moj še na faxu pa je blo tko fino. Skup sva jedla, šla ven, pospravila.. Tko ful lepo je blo- zdej ga pa s kosilom čakam, ko pride je pa že skor tema tko da nč kej ne moremo...

Evo, cunje so obešene, druga runda se pere, Jaka mislim da je mrknil pod igralnim mostom- jst pa user posted image  pa RR. A je svet lahko še lepšiuser posted image

clock-img

07.11.2007, 09:31

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Ja, sumi so potrjeniuser posted image - Jaka spančka ko angelček... Tko je zadovoljen, da se kar v spanju smeji sam sebiuser posted image user posted image user posted image

clock-img

07.11.2007, 09:53

clock-img

*ANA*

pencil-img

1253

mi smo pa ravnokar vstali user posted image

clock-img

07.11.2007, 09:58

clock-img

ŠpelaP

pencil-img

1180

nky23- na Koroškem se tudi da dobiti ta balzamični gel. Moj mož ga je kupil v ravenski lekarni. Pa je res super pri prehladu.

clock-img

07.11.2007, 10:16

clock-img

mentos

pencil-img

499

ŠpelaP vidim, da sta Sara in Hana dve lahki punčici, katerim kg ne grejo kaj radi navzgor. No se tolažim, če je otrok zadovoljen, pomeni da ni lačen, meni moja P vedno reče, da je teža vredu, no bomo videli kaj bo rekla v sredo, ko smo že 14 dni konstantno na 6 kg., ne gor, le dol. Sem šla prav gledat julijke, koliko kaj tehtajo njihovi sončki in vam povem, da imajo tudi nekateri drugi a le redki podobno težo kot naša. Zdej se moram samo skulirat, ne razmišljat o teži, če ne bom pristala v U.... Sem šla tudi na seznamček na RR razvoj otroka in kaže da je kar ok, tko da ne vem ali jaz pretiravam, no ja verjetno bo to.

N&B sem se malo pohecala glede kavice, drugače midve sva kljub prehladu zunaj, saj le tako lahko malo lažje diha, svež zrak. Ko pa bosta drugič kaj pohajali naokoli in če bom imela le čas in seveda prevoz, se vama bom pa pridružila. Sem vesela da imam tudi kranjčanjke, in sigurno sem vaja zasledila že kje, če ne pa v porodnišnici, na kakšnih pregledih.

Imam pa vprašanje, v sredo 14.11.07 imam cepljenje in ne vem, ali se bo naša že pocajtala s prehladom ali ne. Koliko časa pa so pri vas otroci smrkali.

je že jok, pa ravnokar je zaspala

clock-img

07.11.2007, 10:25

clock-img

sonček12

pencil-img

12

živijo! oprostite da sem kar tako vdrla v vaš pogovor,mene zanima kako si prišla do te pumpice. naš 2 meseca star dojenček ima namreč zelo zamašen nosek.

clock-img

07.11.2007, 10:37

clock-img

lenkav

pencil-img

79

ker ste se že toliko razpisale o igranju, dodajava z Vidom le tole:
- mami leži, Vid sedi na mojem trebuhu; trebuh gre gor in dol, zraven pa še pojemo, proizvajamo razne glasove in je to cel žur
- letiva pa tudi takole, da jaz ležim na hrbtu, noge imam v luft (pokrčene) in Vid je s trebuščkom na spodnjem delu nog; lahko greva gor, dol, naprej, nazaj, levo, desno in še malo krožno; tudi to mu je super

Pa zraven je to vsaj mal telovadba za mami, ne?!

Pošiljam vam še en link ful fine muzike za morda malo večje mulce (pa super bi bilo, če bi znali angleško); ampak morda bo vseeno palilo.
http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=36651208

pozdravčke vsem malim in velikim bolnikom

clock-img

07.11.2007, 10:38

clock-img

mentos

pencil-img

499

sonček12
NA forumu naročam pumpico pošlji RIJI zasebno sporočilo, da želiš pumpico in ti bo poslala vsa navodila. Jaz sem ravno vplačala, tako da čakam kdaj dobim

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem