writing-img

RE: Junijke 2007

clock-img

09.11.2007, 22:21

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

user posted image user posted image user posted image  Moj prav, da se moram vsakič na novo spoznavat- da je finouser posted image user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

clock-img

09.11.2007, 22:22

clock-img

N _ B

pencil-img

2844

clock-img

09.11.2007, 22:23

clock-img

KT

pencil-img

2747

Full lušna user posted image user posted image user posted image  - mene bi tud kap user posted image

clock-img

clock-img

N _ B

pencil-img

2844

IZVIRNO SPOROČILO: KT

N & B a veš kaj sem dans zvedela - da je od nogice mami tolk stara kot od Pie Aline oči user posted image

Ja in?

clock-img

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Pazte to: izjava leta!  Moj se vsede za mizo pa pravi sam zase: Ja to je pa fletnuser posted image .... Pa jaz: Kaj je fletn? Pa on: Da se vse po mizi limauser posted image
Obrazložitev: Jaka je imel tam večerjouser posted image

clock-img

09.11.2007, 22:24

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

U, N&B,jaz bi se je kar ustrašila!user posted image  Sej pol bi se navadla...

clock-img

09.11.2007, 22:30

clock-img

Anonimen

N & B a veš kaj sem dans zvedela - da je od nogice mami tolk stara kot od Pie Aline oči

KT starost ne igra nobene vloge, vsaj zame ne, so veliko pomembnejši razumevanje, ljubezen.....

clock-img

09.11.2007, 22:30

clock-img

KT

pencil-img

2747

IZVIRNO SPOROČILO: N & B

N & B a veš kaj sem dans zvedela - da je od nogice mami tolk stara kot od Pie Aline oči user posted image

Ja in?

Ja jo znajo vprašat, če jo je dedi prišel iskat user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.11.2007, 22:31

clock-img

KT

pencil-img

2747

IZVIRNO SPOROČILO: nogica

N & B a veš kaj sem dans zvedela - da je od nogice mami tolk stara kot od Pie Aline oči

KT starost ne igra nobene vloge, vsaj zame ne, so veliko pomembnejši razumevanje, ljubezen.....

Sej vem, se pa dobr sliši user posted image

clock-img

09.11.2007, 22:31

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Zdej pa res grem... KT tm pr unih mamicah odgovarja 35+, za samogovore mi pa niuser posted image  Grem spoznavat novosti (starostiuser posted image ) v spalniciuser posted image user posted image

clock-img

09.11.2007, 22:32

clock-img

N _ B

pencil-img

2844

Ja in?

Ja jo znajo vprašat, če jo je dedi prišel iskat user posted image user posted image user posted image

Mene takšne stvari ne ganejo. Res ne. Prijateljica je poročena z moškim, ki ima hči, ki je pol leta starejša od nje.

clock-img

09.11.2007, 22:33

clock-img

Anonimen

Ja jo znajo vprašat, če jo je dedi prišel iskat

Ja itak ti zmer kakšno dobro pogruntaš user posted image . Men si ful faca user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.11.2007, 22:34

clock-img

KT

pencil-img

2747

Važen je, da je ljubezen tko kot je nogica napisala - vse ostalo je potem mala malca.

clock-img

09.11.2007, 22:35

clock-img

Anonimen

Mene takšne stvari ne ganejo. Res ne. Prijateljica je poročena z moškim, ki ima hči, ki je pol leta starejša od nje.

user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.11.2007, 22:36

clock-img

N _ B

pencil-img

2844

Sem brskala zdajle za slikami. Iz vrtca sem konec lanskega šol. leta dobila CD s 750-imi slikami. Res luštne slike. O vseh dejavnostih in priložnostih, kar so imel med letom.

To je naša Micka. Plešejo slov. ljudske plese in imajo takšne noše. A ni dobra no?
Takrat, ko so plesal je folk čist znorel. So tolk ploskal..., men so pa kar solze tekle po licih.

user posted image

clock-img

clock-img

Anonimen

ej babnce še 56 strani pa bomo mogle novo temo odpret pod št. 2 user posted image

clock-img

clock-img

N _ B

pencil-img

2844

Ja itak ti zmer kakšno dobro pogruntaš user posted image . Men si ful faca user posted image user posted image user posted image

A je pol kej čudnega, da je Alina taka carica. Le po kom?

clock-img

09.11.2007, 22:38

clock-img

KT

pencil-img

2747

Bravo moja Nika user posted image user posted image user posted image  - ampak ti res verjetno kar solzice stečejo, to bomo tudi še dale skupaj skoz, ane user posted image  

clock-img

09.11.2007, 22:38

clock-img

Anonimen

N&B ful je luštna tvoja Nika. A veš da so se še men oči zarosile, ker sem si kar Taro v tejle noši naslikala pred očmi. Še mal pa bo Nika za žent user posted image

clock-img

09.11.2007, 22:39

clock-img

KT

pencil-img

2747

user posted image  - sej včasih se tudi kontroliram - malo!

clock-img

09.11.2007, 22:40

clock-img

Anonimen

Ja res user posted image user posted image user posted image . Men je Alina ful faca. Prvo mi je ful všeč njeno ime, potem ker skoz spi, pa njena gola glavca, pa .... res je lušna

clock-img

09.11.2007, 22:41

clock-img

N _ B

pencil-img

2844

KT: nč se ti ni treba kontrolirat, takšna pač si in kr ostan taka. Men si všeč. Vsem pa itak ne moreš bit. user posted image

clock-img

09.11.2007, 22:43

clock-img

Anonimen

jaz pa pijem že drugi liter tekočine user posted image user posted image user posted image bravo jaz

Namesto da bi šla spat- ker je že cel teden nekaj, ali jaz dežuram in objemam školjko da je ne bi kdo ukradu, ali pa ima Tara pevske sredi noči- pa spet tle gor čvekam. Mislim sem res čist zasvojena tako kot moj pravi.

clock-img

09.11.2007, 22:43

clock-img

N _ B

pencil-img

2844

N&B ful je luštna tvoja Nika. A veš da so se še men oči zarosile, ker sem si kar Taro v tejle noši naslikala pred očmi. Še mal pa bo Nika za žent user posted image

Ja res. Ob takih trenutkih te kar srh spreleti. Jaz imam takoj rosne učke.

Kar se tiče pa "za žent" bo pa res tik tak. Saj boste videle, kako hitr gre cajt naprej. Saj prej si misliš, da gre, ko imaš pa enkrat otroka, gre pa z nadsvetlobno hitrostjo. Mal pomislite, da je pol porodniške za nami user posted image .

clock-img

09.11.2007, 22:44

clock-img

Anonimen

Vidim da je Kati gor.
KATIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem