writing-img

RE: Junijke 2007

clock-img

16.11.2007, 21:34

clock-img

Padme

pencil-img

662

Evo evo, Špela in Adriana gresta v bojuser posted image user posted image user posted image ! A je to OK?user posted image

Na zdravje N & B!

clock-img

16.11.2007, 21:34

clock-img

nky 23

pencil-img

1512

mogoče pa res?

men so pa noge zaspale upam da se zdaj Kevin ne zbudiuser posted image

clock-img

16.11.2007, 21:36

clock-img

nky 23

pencil-img

1512

joj sploh se mi ne da it spat jutr bo pa že kmal budnica in bom spet kot zombi

clock-img

16.11.2007, 21:39

clock-img

nky 23

pencil-img

1512

a zdaj ste pa vse šle spat ko je kmetije konc? al po nov pir???

clock-img

16.11.2007, 21:40

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: nky 23

nikical a si tam prijavlena????

Ja, sam je podn- tuki ste tko fajn, da mi je vse ostalo slabšuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

clock-img

16.11.2007, 21:40

clock-img

Padme

pencil-img

662

joj sploh se mi ne da it spat jutr bo pa že kmal budnica in bom spet kot zombi

Spauser posted image nje? Kva pa je touser posted image ? Sej smo vse navajene bolj malo spatuser posted image user posted image user posted image . Naš Jaka sicer spi veliko (od 20.30 do 8.30, vmes ob 6.00 je, pa še okrog 3.00 kliče za dudo), samo zelo nemirno in s premetavanjem, ker pa je njegova posteljica 0,5 metra od mene, jst ne spim najboljš, ker me vsak šum zbudi. Pol imam pa še drug problem, ko sem enkrat zbujena, zelo, zelo težko zaspim nazaj.

clock-img

16.11.2007, 21:41

clock-img

nky 23

pencil-img

1512

Ja, sam je podn- tuki ste tko fajn, da mi je vse ostalo slabšuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bravo meuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

januška78

pencil-img

462

Saj Kmetije še ni konc, sam reklame so, po njih bo pa sploh zanimivo.

clock-img

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: KT

IZVIRNO SPOROČILO: nikical

IZVIRNO SPOROČILO: nikical

Žabica, prit čvekat k nevestam!

Aleluja, a to tudi obstaja

user posted image user posted image user posted image
vem za poroka 2008

Ja sej tle. Nč te ni naokrog, smo že napletle še pa jošuser posted image

Drugač pa obstaja forum Najina poroka- sam tm so pa preveč živčne za moj okususer posted image user posted image

Dej povej, dej povej - a je drama?!

Drama, drama, ti rečem! Te mine vse pripravljatuser posted image user posted image  Ne, sej ne... Mal so preveč vzele vse skup, pa so mal živčne.. Pa mi ne sede, pa sm tle na RR

Kmetija kličeuser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

clock-img

16.11.2007, 21:42

clock-img

nky 23

pencil-img

1512

Spa nje? Kva pa je to ? Sej smo vse navajene bolj malo spat . Naš Jaka sicer spi veliko (od 20.30 do 8.30, vmes ob 6.00 je, pa še okrog 3.00 kliče za dudo), samo zelo nemirno in s premetavanjem, ker pa je njegova posteljica 0,5 metra od mene, jst ne spim najboljš, ker me vsak šum zbudi. Pol imam pa še drug problem, ko sem enkrat zbujena, zelo, zelo težko zaspim nazaj.

ja to je res. Moj ponavadi reče no danes pa je prespal noč a ne? IN jaz ne najman 10x se je zbudu halouser posted image

clock-img

16.11.2007, 21:44

clock-img

nky 23

pencil-img

1512

o pa res še 10 minut kmetijeuser posted image

clock-img

16.11.2007, 21:45

clock-img

Padme

pencil-img

662

ja to je res. Moj ponavadi reče no danes pa je prespal noč a ne? IN jaz ne najman 10x se je zbudu halouser posted image

Kot bi mojga poslušala....user posted image

clock-img

16.11.2007, 21:46

clock-img

nky 23

pencil-img

1512

moj je samo prvo noč skos pr kinderpetu stal od takrat naprej pa spi kot top!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

clock-img

16.11.2007, 21:49

clock-img

januška78

pencil-img

462

Meni se je pa že naredilo, da me je moj že budil, ker se je Manca jokala.

clock-img

16.11.2007, 21:50

clock-img

Padme

pencil-img

662

Ja midva imava pa en tak dogovor, da kadar je on doma (beri: nima službe naslednji dan in je tudi zvečer doma in ne na 5ih pirih) potem zamenjava strani in on vstajauser posted image user posted image user posted image . No ja to je bolj en blažev žegenj zameuser posted image , ker se itak zbudim, včasih celo prej kot mojuser posted image user posted image user posted image in ga potem rukam, naj vstane. 

clock-img

16.11.2007, 21:50

clock-img

KT

pencil-img

2747

IZVIRNO SPOROČILO: N & B

Še nekaj. Dons mi je mož zagrozil, da me bo prijavil na CSD. Zakaj? Ker otroku ne dam jest. Jaka je bil pri nas za mizo, ko smo imeli kosilo in se je prav jokat začel in trest, ker je hotel tudi on jest. Sem mu potem takoj morala četrt banane zmečkat.

user posted image user posted image user posted image  Bravo mož od N & B - sta se pa najdla vi2 - dva z odličnim smislom za humor user posted image

clock-img

16.11.2007, 21:51

clock-img

Padme

pencil-img

662

IZVIRNO SPOROČILO: januška78

O... kaj bi jaz dala za tak trden spanecuser posted image .

clock-img

16.11.2007, 21:52

clock-img

nky 23

pencil-img

1512

IZVIRNO SPOROČILO: N & B

Še nekaj. Dons mi je mož zagrozil, da me bo prijavil na CSD. Zakaj? Ker otroku ne dam jest. Jaka je bil pri nas za mizo, ko smo imeli kosilo in se je prav jokat začel in trest, ker je hotel tudi on jest. Sem mu potem takoj morala četrt banane zmečkat.

Bravo mož od N & B - sta se pa najdla vi2 - dva z odličnim smislom za humor

ja otroka pa res ne smeš lačnega pustituser posted image user posted image user posted image

predvidevam da je banana šla kot za šalo?

clock-img

16.11.2007, 21:52

clock-img

Anonimen

Pol pa Tara zize ne bo najdla

user posted image user posted image user posted image KT je pa tak požerušček, da se bo nekako zgrebla, magar se ji rola user posted image

Kako pa vam je uspelo toliko strani naštepat, saj me ni blo le par minut user posted image

clock-img

16.11.2007, 21:54

clock-img

nky 23

pencil-img

1512

smo pridne nimaš kaj? men je včeraj in danes dopoldan internet štekal in zdaj si misl kok je blo za BRAT!!!

clock-img

16.11.2007, 21:54

clock-img

januška78

pencil-img

462

IZVIRNO SPOROČILO: Padme

IZVIRNO SPOROČILO: januška78

O... kaj bi jaz dala za tak trden spanecuser posted image .

No, to je blo le ene 3x, drugač pa je tudi Manca po mnenju mojga ponoči običajno zelo zelo pridna.

clock-img

16.11.2007, 21:56

clock-img

nky 23

pencil-img

1512

ponoči so za vse naše user posted image  našiuser posted image  neverjetno pridniuser posted image user posted image user posted image

clock-img

16.11.2007, 21:57

clock-img

N _ B

pencil-img

2844

KT: moj je sicer bolj redkobesedne sorte. Vsaj takrat, ko sem jaz zraven. Mu izgleda ne pustim do besede user posted image . Ampak, ko pa izust kakšno pa ne veš, a ima vročina al kaj. Menda je v družbi, ko mene ni zraven prav zgovoren user posted image .
Tašča hod v Valdoltro na ene preglede in j epredprejšnjič skoraj padla v morje, ker ji je spodrsnilo na eni skali. Skratka je bila mokra in pride k dohtarju z mokro hlačnico in prav dohtar: "A gre takole dež zunaj?" (Zunaj je bilo jasno brez oblačka!). No in ta teden je šla spet dol in gre zjutraj mož v službo in ji čisto resno reče, naj ne pozab za preoblečt in rokavčkov sabo vzet! user posted image

clock-img

16.11.2007, 21:59

clock-img

januška78

pencil-img

462

Se poslavljam, ker moram predat računalnik mojemu user posted image , me že prav grdo gleda, ker sem tok cajta gor visela.

Lahko noč

clock-img

16.11.2007, 22:00

clock-img

nky 23

pencil-img

1512

nočko do jutri?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem