writing-img

RE: Junijke 2007

clock-img

25.10.2007, 22:57

clock-img

Kati81

pencil-img

1865

N&B na malti, švici in novi gradiški smo mi že, skor vsak dan. Sam zdej je ta faza že mimo, zdej imamo ploščice pa parket, pa sedežno smo kupil, pa kuhinjo mirijo za nardit pa tko naprej.

Tam bomo  za novo leto, upam. Sam kavča pa še ne bo, bomo kar na tleh, k je povsod talno gretje tko da bo vseeno prijetno.

clock-img

25.10.2007, 22:57

clock-img

ŠpelaP

pencil-img

1180

Midva že tudi nekaj let prestavljava (zaradi1. user posted image in zdaj še zaradi 2. user posted image ) eno potovanje v Francijo, pravzaprav obisk dveh moževih prijateljev. En živi v budističnem templju, drugi pa v neki umetniški komuni. Naju je kar sram, ko tako odlašava obisk. Onadva pa vedno prideta na obisk, kadar sta v SLO (oba sta iz MB). Ravno ta vikend prideta. Bo prav pester vikend.

glede vodenja financ
- pri nama sem jaz financ ministeruser posted image . Jaz vsak konec meseca naredim finančni plan za naslednji mesec, potem pa vedno razdelim denar - za osebne položnice (zavarovanja, gsm...) , gospodinjstvo (hrana; telefon; čistila; stroški, ki jih dava k hiši - elektrika, komunala...), bencin, varčevanja... Ne grem pa v totalne podrobnosti kar se računov za hrano in čistila tiče. Nekaj časa sem še, pa nisem sfolgala. Tako zdaj naredim nek okvirni plan.
Pri nekih povprečnih plačah, se mi zdi, da je treba kar v redu razporediti denar, drugače se kaj hitro lahko zgodi, da dobi denarnica luknjo!user posted image

clock-img

25.10.2007, 22:58

clock-img

Drnula

pencil-img

1367

na malti, švici in novi gradiški smo mi že

user posted image user posted image

clock-img

25.10.2007, 22:58

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Drnula

Nogica, daj nazaj ....
.... ko bom jaz tolk stara kot ti ne bom nakladala takih neumosti ....

user posted image

clock-img

25.10.2007, 22:59

clock-img

N _ B

pencil-img

2844

IZVIRNO SPOROČILO: nogica

a od tašče?

ma na splošno od vseh starejših od mene. in ti povem da mi gre prav na živceuser posted image

jaz preslišim, ampak zmerej pa ne morem. ravn zadnjič sem moji mami povedala ta svoje. nekej sva se pogovarjali, pa sem ji omenila en najin kredit, pa je rekla, ja veš kolk sva jih imela midva z očijem. ja itak, jaz bi tud take imela, k jih je inflacija odplačala, da je bila nazadnje provizija in sama položnica več kot anuitete za eno leto, ki jih je plačala, da je zaprla kredit. no znesek je bil za 1 kg pomaranč. saj ne rečem, gradbeni material in stvari, ki so nam danes popolnoma vsakdanje, so se težko dobile, tudi, če si imel denar. danes pa vse dobiš, samo denarja je bolj malo.

clock-img

25.10.2007, 23:00

clock-img

N _ B

pencil-img

2844

Nogica, daj nazaj ....
.... ko bom jaz tolk stara kot ti ne bom nakladala takih neumosti ....

user posted image user posted image user posted image  si velja zapomnit.

clock-img

25.10.2007, 23:01

clock-img

Kati81

pencil-img

1865

Ja men gre tud tud blazno na živce mi smo pa to tko, jaz naredim to tko, ko smo bli mi mladi, ko sem bla jaz tko stara, moji otroci so to, naši pa tega niso,...

clock-img

25.10.2007, 23:02

clock-img

ŠpelaP

pencil-img

1180

nogica - tebi sem že popoldan mislila nekaj napisati glede Tarinih očk. Včasih, če ima malček ful nahod, lahko tudi pri očkah malo ven pride, saj je vse povezano.
Drugače pa želim, da se čimprej pozdravita!user posted image

clock-img

25.10.2007, 23:03

clock-img

Anonimen

evo tara se je čist razčulauser posted image

clock-img

25.10.2007, 23:03

clock-img

Kati81

pencil-img

1865

Moj tast pa ponavadi začne: Jaz nikoli nisem imel nobenga kredita, pa sem vse sam naredu, k to znam.

Ja valda sam je blo vse drugač kot danes, ni blo centraln, pa talnega, pa ne vem še kakšnih napeljav,...

Kredita mu pa nikol ni blo treba saj nikol ni mel novga avta ampak vedno najmanj 20 let starga...

clock-img

25.10.2007, 23:04

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ŠpelaP

nogica - tebi sem že popoldan mislila nekaj napisati glede Tarinih očk. Včasih, če ima malček ful nahod, lahko tudi pri očkah malo ven pride, saj je vse povezano.
Drugače pa želim, da se čimprej pozdravita!user posted image

hvala

clock-img

25.10.2007, 23:04

clock-img

ŠpelaP

pencil-img

1180

ej, samo danes ste pa res hitre. ko jaz napišem odgovor, ste ve že na drugi strani!user posted image

clock-img

25.10.2007, 23:05

clock-img

Kati81

pencil-img

1865

Punce jaz grem spat k mi očke skup lezejo pa se grem še mal stiskat user posted image

clock-img

25.10.2007, 23:05

clock-img

Kati81

pencil-img

1865

Lahko noč

clock-img

25.10.2007, 23:06

clock-img

N _ B

pencil-img

2844

IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

Moj tast pa ponavadi začne: Jaz nikoli nisem imel nobenga kredita, pa sem vse sam naredu, k to znam.

Ja valda sam je blo vse drugač kot danes, ni blo centraln, pa talnega, pa ne vem še kakšnih napeljav,...

Kredita mu pa nikol ni blo treba saj nikol ni mel novga avta ampak vedno najmanj 20 let starga...

Veš kaj, v tistih cajtih je bil neumen tist, ki ni imel kredita, čekov in kreditnih kartic. Čeki velikokrat sploh niso bili vnovčeni, kredite je odplačevala inflacija, slipe kreditnih kartic so pa vnovčeval čez pol leta, ki je bil znesek le še drobiž.

clock-img

25.10.2007, 23:07

clock-img

N _ B

pencil-img

2844

Punce jaz grem spat k mi očke skup lezejo pa se grem še mal stiskat user posted image

No tolk, da vemo, kje bo epicenter v primeru potresa... user posted image

Nočko

clock-img

clock-img

Anonimen

Lahko noč

nočko

clock-img

clock-img

Drnula

pencil-img

1367

Pr nas se okrog bajte muvajo sosedje, taki starejši, ki imajo cajt in vedno pripomnijo kako so vse te stvari oni pa vse sami delali, ja so se mogli kar znajt, pa če to zna en šiptar narest pa valda da znamo tud sami
.... pa delaj pri današnjem delovnem času !!

clock-img

25.10.2007, 23:09

clock-img

ŠpelaP

pencil-img

1180

Si me spomnila na včerajšnjo noč. Jaz sem včeraj premražena prišla v posteljo, pa sem mislila, da se bom malo k svojemu stisnila. Samo so me že vonjave spomnile, da je zvečer jedel pasulj. Sem ga že podila v dnevno sobo spati! Sicer haska ne bi bilo velikega,  saj sta dnevna in spalnica povezani, samo direkt izpušnih plinov pa ne bi imela v nos. Pa še tajil je, da on jih pa že ne spušča.  user posted image

clock-img

clock-img

N _ B

pencil-img

2844

Pr nas se okrog bajte muvajo sosedje, taki starejši, ki imajo cajt in vedno pripomnijo kako so vse te stvari oni pa vse sami delali, ja so se mogli kar znajt, pa če to zna en šiptar narest pa valda da znamo tud sami
.... pa delaj pri današnjem delovnem času !!

Marsikdo bi, če bi bil vsak dan najkasnej ob pol treh doma, pa vse sobote in nedelje frej.

clock-img

clock-img

Anonimen

mi pa danes ne gremo spat. je cel živžavuser posted image

clock-img

25.10.2007, 23:11

clock-img

N _ B

pencil-img

2844

KT: user posted image  ?

clock-img

25.10.2007, 23:11

clock-img

Drnula

pencil-img

1367

vsak dan ob pol treh doma

.... ja seveda

opa, naša mala je lačna

clock-img

25.10.2007, 23:13

clock-img

Anonimen

Pa še tajil je, da on jih pa že ne spušča.

tud tole mi je nekam znanouser posted image user posted image user posted image

clock-img

25.10.2007, 23:13

clock-img

Drnula

pencil-img

1367

Lažen alarem.

Zadnjič se je v spanju smejala, ful na glas. Sva se oba zbudila in se začela še midva.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem