writing-img

RE: zaskrbljena

clock-img

06.08.2007, 19:26

clock-img

kodrana

pencil-img

1773

iskrene čestitke tudi od mene.user posted image user posted image user posted image

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

clock-img

06.08.2007, 20:03

clock-img

citrončica

pencil-img

2126

Setev,user posted image ,
odlična novica,naj gre vse gladko do user posted image !!!!
čestitam!!

clock-img

07.08.2007, 07:45

clock-img

GoYa

pencil-img

2388

Tole je pa res super user posted image user posted image .
Čestitke in lepo nosečnost ti želim.

clock-img

07.08.2007, 12:44

clock-img

setev

pencil-img

36

Hojla!

Dajamaja, bila sva na Murterjuuser posted image user posted image user posted image user posted image , se pravi ze Kornatski otoki, pa se potres sva dozivela dol, pa komet je letu cez naju....hi, hi. Morda je pa to res poslano iz vesoljauser posted image user posted image user posted image .

Jutr grem na pregled, upam, da Clear blue ne lažeuser posted image user posted image user posted image .
Pocutim se pa tako kot pred user posted image , prsa me bolijo pa spika me v maternici. Jst mislim da je to to.

Vam sporocim. Lp

clock-img

07.08.2007, 14:27

clock-img

anadejka

pencil-img

1742

Ohooo krasna novička user posted image user posted image user posted image  Čestitke Setev!!!
Pa srečno in zdravo do konca!

clock-img

08.08.2007, 11:54

clock-img

dajamaja

pencil-img

1292

Ojla, setev!

Kako je bilo na pregledu? Ne, da ne bi verejla rezultatom CB, samo rada berem čudovite novice presrečne nove mamice! Res sanjsko se ti je tole izšlo. Vse dobro in lepo nosečnost, Dajamaja

clock-img

08.08.2007, 14:57

clock-img

setev

pencil-img

36

Bila sem na pregledu. Povedala sem da sem s Clerar blujem naredila test in je bila pozitivenuser posted image user posted image .

Potem mi niso vzeli krvi, ampak mi je naredil kar UZ. To sem bila kar presenecena user posted image in sem ga tud vprasala, ali ne boste vzeli krvi. Pa me pogleda in pravi, a niste naredili ze testauser posted image . Sem rekla jauser posted image user posted image user posted image .

Ti ginekologi so vcasih prav hecni. Kot da je nam ze vse jasno. Sej ne recem, veliko postopkov je ze za mano, pa se veliko sem o tem brala, a vendar.

No na UZ mi je pokazalo vgnezden zarodekuser posted image user posted image user posted image , velik od 3-4 mm. Norouser posted image user posted image user posted image . Sej se kr ne morem verjet. Ampak jeeeeuser posted image user posted image user posted image . Res v meni raste bitjeceuser posted image .

Vsem, ki cakate zelim cim lepsi izzid. Pojdite na morjeuser posted image user posted image user posted image user posted image , res pomaga.

Kopala sem se tud cist brez, ocitno morska voda naredi svoje.

lp

clock-img

08.08.2007, 20:56

clock-img

dajamaja

pencil-img

1292

Super!
Uživaj svojo srečo in mirno, zdravo nosečnosti ti želim!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem