cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Kar nekaj

clock-img

04.06.2007, 19:28

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Zahi

izpit ali otrok? .. ali je res tako denarno omejen?

izpit stane cca. €1000 .. ali je to vse kar ima v planu za otroka?

ne razmume ravno.. kako se lahko ima otroka in tako brez denarja? dandanes je to nemogoče..

če je edina stvar, ki jo ima prišparanega pač ta izpit.. potem mi je to zelo žalostno..

Še z dosti manj NAŠPARANEGA denarja se da živet in preživet, zato ne seri preveč. Ti raje glej, da boš sploh lahko otroka spočel, pa se pol lahko dalje menimo o denarju.

clock-img

04.06.2007, 19:30

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image  Evo zdaj moram pa še Nivess zaploskati.user posted image

clock-img

04.06.2007, 19:32

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Jaz samo upam, da se ne bo tale debata spet sprevrgla v neko kreganje in izživljanje na RR....srčno upam...

clock-img

04.06.2007, 19:38

clock-img

Anonimen

Jaz samo upam, da se ne bo tale debata spet sprevrgla v neko kreganje in izživljanje na RR....srčno upam...

Neee sem že tiho.user posted image

clock-img

04.06.2007, 19:41

clock-img

Anonimen

Vojakinja, pa ti še vedno Miciko tukaj iščešuser posted image user posted image user posted image  . Jo že kak teden ni tukaj, verjemi......

clock-img

04.06.2007, 20:07

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: london_paris

Jaz sem vedno prej za dober fight, kot pa za slabi čvek user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem