writing-img

RE: poroka 2008

clock-img

28.02.2008, 10:01

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Evo končno  našla.So ga preimenovali in ga nisem takoj našla.Sem kar na agencijo poklicala.Na pa si malo poglej in preberi.Je sicer v nemščini,upam da sem ti kaj pomagala.

http://www.odklop.com/index.php?st=iskanje2lm&ti=LM&ref=X03P0025F50002C4008C8&htn=SUNSCAPE%20PUNTA%20CANA&gid=327&gid=327&kam=PUJ&o1=Punta%20Cana&o2=Sunscape%20Punta%20Cana&kaj=DZ/AI&kat=4&age=22&lng=

Evo tle maš link o hotelu v katerem sva bivala

clock-img

28.02.2008, 10:09

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

a mi lahko katera pove približno koli pridejo te počitnice

clock-img

28.02.2008, 10:14

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

Ja v Munchen je treba it.Če si človek,da kompliciraš potem je ta stvar res mal zoprna.Ampak otrok vse lažje prenaša kot odrasel.Upam,da mi nisi zamerila,nočem nič slabegauser posted image .Ti pa veš kako in kaj.Ampak kamor kol boš šla se boš mogla vozit.Taka priložnost pa se ti ne ponudi vsak dan.Odločitev je tvojauser posted image

clock-img

28.02.2008, 10:16

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

Midva sva dala 1000€ na osebo potem pa še razni izletito je še cca. 500€.Ampak ta varjanta je ena cenejših.

clock-img

28.02.2008, 10:22

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

full dobra cena user posted image  user posted image , se morava še mal pogovort. želja nama je bila vedno, zdaj pa otroček vseeno malo spremeni kljub temu da ne kompliciramo

clock-img

28.02.2008, 10:28

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

Ja sej pravim,ti že veš kako ste naštimaniuser posted image Pa kdaj drugič.Je pa verjetno lažje,če si sam in brezskrbno,kot pa če imaš otroka in potem razmišljaš miljon stvari kaj pa če...Te čisto razumem.user posted image

clock-img

28.02.2008, 10:35

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

ja otroček spremeni malo to nedvomno... no ja, nekam bomo šli user posted image . Tiste ta "samske" si pa privoščite na full user posted image

clock-img

28.02.2008, 10:35

clock-img

fragola

pencil-img

3082

Ja v Munchen je treba it.Če si človek,da kompliciraš potem je ta stvar res mal zoprna.Ampak otrok vse lažje prenaša kot odrasel.Upam,da mi nisi zamerila,nočem nič slabegauser posted image .Ti pa veš kako in kaj.Ampak kamor kol boš šla se boš mogla vozit.Taka priložnost pa se ti ne ponudi vsak dan.Odločitev je tvojauser posted image

se podpišem mam prijateljico, ki bo šla v Dubaj z tri letno punčko in pet mesečnim fantkom in ne nič komplicira in so že potovali z ta veliko okoli. Jaz vem da prej grem sem kot v kako Turčijo, Tunizijo tam moraš res gledat zaradi hrane je taki bolj umazan narod!!

clock-img

28.02.2008, 10:36

clock-img

fragola

pencil-img

3082

IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠI

ja otroček spremeni malo to nedvomno... no ja, nekam bomo šli user posted image . Tiste ta "samske" si pa privoščite na full user posted image

midva si bova, bova imela ta prave medene tedne in upam da na medenih tednih rata že kaj, da drugo leto bomo tudi mi crkljali!user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.02.2008, 10:39

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

Ja Fragolca smo si različni.Moja kolegica še danes z svojo 3 letno punčko ne bi šla tako daleč.Z njo še vedno dela kot z dojenčkom ampak to dobesedno.Tamala je pa pravi razbojnikuser posted image .Tako je 100 ljudi,100 čudi

clock-img

28.02.2008, 10:41

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

IZVIRNO SPOROČILO: fragola

midva si bova, bova imela ta prave medene tedne in upam da na medenih tednih rata že kaj, da drugo leto bomo tudi mi crkljali!user posted image user posted image user posted image

Men je pa to že znanstvena fantastikauser posted image .Že 6 letuser posted image

clock-img

28.02.2008, 10:41

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

Ups nekaj sem ga posralauser posted image

clock-img

28.02.2008, 10:43

clock-img

fragola

pencil-img

3082

uuu kako je dolg ta linkuser posted image

clock-img

28.02.2008, 10:45

clock-img

fragola

pencil-img

3082

Men je pa to že znanstvena fantastikauser posted image .Že 6 letuser posted image

že tolk časa se maltrata? user posted image vem da ni lepo, jaz sem bla noseča in v 14tednu sem imela ss splav in vem da je hudo, moj pa ima prjatla k sta se trudla 7let in zda sta ponosna starša fantka! potem jima je ratalo z umetno oploditvijo

clock-img

28.02.2008, 10:50

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

Tudi mi smo že 6 let na umetni pa noče nič ratat.user posted image

clock-img

28.02.2008, 10:53

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

že tolk časa se maltrata? user posted image vem da ni lepo, jaz sem bla noseča in v 14tednu sem imela ss splav in vem da je hudo, moj pa ima prjatla k sta se trudla 7let in zda sta ponosna starša fantka! potem jima je ratalo z umetno oploditvijo

Čestitke prijateljuuser posted image ,vem kako je to in taki ljudje so vredni vsakršnega spoštovanja,čeprav se znajo vmes malo spremenit,pa vedo zakaj.Drugače jim ne bi zneslo.Še enkrat BRAVO

clock-img

28.02.2008, 10:54

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

Punce zakaj ste vse skrite?Moje ime pa tako sameva tam goriuser posted image

clock-img

28.02.2008, 11:00

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

Saj bo tudi vama obema ratalo user posted image

pikovit saj ne samevaš se ti javljamo... saj veš kako je v službi pa stranke user posted image

clock-img

28.02.2008, 11:03

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

A ja ve ste v službi.Tolk se javljate,sem mislila da ste doma al pa na porodniškiuser posted image .No zdej grem pa v poročni kotiček konfete naročituser posted image

clock-img

28.02.2008, 11:04

clock-img

fragola

pencil-img

3082

pikovit nisi sama tudi jaz sem gore, samo sem v službi in pole grem dol pa gor, skačem ker vmes moram naredit še kaj za službo, k če ne bo hudič!!!!

pikovit želim ti da vama poroka pri nese tudi otroka!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.02.2008, 11:07

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

Fragolcauser posted image hvala.Sem dala še par slikc v album.user posted image

clock-img

28.02.2008, 11:07

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

No zdej pa pičim,se beremo kasneje.

clock-img

28.02.2008, 11:14

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

jap delamo delamo user posted image

izberi dobre konfetke user posted image

clock-img

28.02.2008, 12:09

clock-img

SRCCEK

pencil-img

375

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Ja, nataši, sem ga zvohala v grosupljuuser posted image user posted image user posted image Ful fajn gospod, sam dela te stvari... In dosti ima izbire. Sem takoj našla, kar mi je všeč.

A bi lahko tudi meni sporočila naslov tega gospoda, k me zanima kje to je, pa še kr blizu mam, bi šla pogledat.
A imaš kako slikco teh škatelj?

28.1.2005 MUCEK 1
31.03.2009 MUCEK 2

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem