writing-img

RE: poroka 2008

clock-img

04.03.2008, 11:05

clock-img

fragola

pencil-img

3082

Ma mi poveste skje ste tiste k pri vas pada sneg?

clock-img

04.03.2008, 11:08

clock-img

Anja24

pencil-img

492

Iz Zasavja...no, vsaj js...gre pa tak moker sneg...ko bi vsaj čim prej nehal...kje si sonce????

clock-img

04.03.2008, 11:14

clock-img

bt08

pencil-img

1793

Anja ja bomo nekej našl,da bo sam dopoldan,ker to mi je muka popoldan,nič od neva,zj ob 12 začnem pa do 19.Kr nekej.user posted image user posted image user posted image user posted image

Fragola jaz sem iz Kranja,pa gre zdaj spet droben sneg,moker je pa kr pr norcih,ko kepo nardiš,če ti jo kdo vrže,kot bi skalo vrgu.

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

clock-img

04.03.2008, 11:14

clock-img

ellie

pencil-img

1403

Iz hoč pri mb...ampak je malo prej nehalo snežit....zdaj pa dežujeuser posted image  pohorje pa je čist belo...

clock-img

04.03.2008, 11:20

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

čeprav mene ful glava boli.... ..tale vreme vpliva ful name...

joj.. jst sm tud 10 minut nazaj skor padla.. sem se mogla prou na steno naslont, ker me je zacel zmanjkovat.. user posted image user posted image user posted image  to se mi ni se nikol v lajfu zgodil, cist bleda sem ratala, pa kr zavest sem zacela zgublat..

clock-img

04.03.2008, 11:20

clock-img

Anja24

pencil-img

492

barbara, to je pa še večji user posted image ...js pa začnem ob dveh, pa če malo dlje spim tut nimam nč od dneva...

clock-img

04.03.2008, 11:22

clock-img

Anja24

pencil-img

492

Baguska, da nisi user posted image

clock-img

04.03.2008, 11:23

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

čeprav mene ful glava boli.... ..tale vreme vpliva ful name...

joj.. jst sm tud 10 minut nazaj skor padla.. sem se mogla prou na steno naslont, ker me je zacel zmanjkovat.. user posted image user posted image user posted image  to se mi ni se nikol v lajfu zgodil, cist bleda sem ratala, pa kr zavest sem zacela zgublat..

Mene tut kišta boliuser posted image Bedno vreme, prav res. Še dobro, da je Jaka kolker tolk priden in se sam igra, da lahko mal odmorimuser posted image

Baguska, a si na hiter vstala- to se men zgodi če prehitro vstanem in predno pride kri v glavo... Beda, ja.

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

clock-img

04.03.2008, 11:24

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: Anja24

Jaz sem tudi pomislilauser posted image Mogoče pa že pomaga moje držanje pestiuser posted image user posted image user posted image

clock-img

04.03.2008, 11:25

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Det wud bi amirikl!!!user posted image user posted image user posted image  iz tvojih ust v bozja usesa!!!

clock-img

04.03.2008, 11:27

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Baguska, a si na hiter vstala- to se men zgodi če prehitro vstanem in predno pride kri v glavo... Beda, ja.

Ne nism. Stala sem. Ze neki casa.. in se pogovarjala z eno carinico.. Me je se ona vsa preplasena gledala kaj pocnem.. user posted image  In se full smesno mi je, ker mi je glih mal pred tem rekla, naj neham lenart skoz in naj raj otroke delam!!user posted image user posted image

clock-img

04.03.2008, 11:28

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Jaz sem tudi pomislilauser posted image Mogoče pa že pomaga moje držanje pestiuser posted image user posted image user posted image

A tok hitr?? Od vceri na dons.. user posted image user posted image  Sam vceri nisva nc sexala ves.. user posted image

clock-img

04.03.2008, 11:29

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

ma čist prou- pejt otroke delat! Tle vsi močno držimo pesti- še pes se ne muvne, sem mu naročila da naj tace skup tiščiuser posted image user posted image user posted image

clock-img

04.03.2008, 11:31

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

joj babe..sam sex vam gre po glav...user posted image

jaz pa do četrtka sama doma...user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

clock-img

04.03.2008, 11:33

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

ma čist prou- pejt otroke delat! Tle vsi močno držimo pesti- še pes se ne muvne, sem mu naročila da naj tace skup tiščiuser posted image user posted image user posted image

hehe... user posted image  hvala hvala...

ves, moj pes tud nc ne muvne, ko sexava.. na zacetku je firbcu pa hodu zravn, ker mu ni blo jasno kaj pocneva.. zdej pa uzaljeno lezi na svojem leziscu in naju ignorira.. user posted image user posted image user posted image  ker kao midva tud njega!user posted image

clock-img

04.03.2008, 11:33

clock-img

Anja24

pencil-img

492

Pol pa držimo pesti...da bo čim prej user posted image  Mogoč pa je kej...tut če včeraj nista user posted image user posted image  pa od predvčerajšnjimuser posted image

clock-img

04.03.2008, 11:34

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Bubamaraa, prav boga si... Hujšat moraš, delat moraš, sexa ni na vidiku, glava boli... Kaj naj rečem... Usedi se v kot pa čakaj na četrtek- snežit bo nehal, pritisk bo boljši pa še sex se obetauser posted image user posted image user posted image

clock-img

04.03.2008, 11:34

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa

joj babe..sam sex vam gre po glav...user posted image

jaz pa do četrtka sama doma...user posted image

Itak. Sex je zdravilo za zivljenje!user posted image  Pravi carobni napoj.. :))))

Jaz pa sem od cetrtka do nedelje sama doma... user posted image  Nimas kej, sej si lohk same mal pomagamo.. user posted image

clock-img

04.03.2008, 11:35

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Bubamaraa, prav boga si... Hujšat moraš, delat moraš, sexa ni na vidiku, glava boli... Kaj naj rečem... Usedi se v kot pa čakaj na četrtek- snežit bo nehal, pritisk bo boljši pa še sex se obetauser posted image user posted image user posted image

Sej pravim, da je sex zdravilo za VSE!user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.03.2008, 11:38

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

tolk sem jezna na mojo shzjševalno, da sem vsa penasta...

se morm prov izkihat,.....hujšam že več kot dva tedna in tehtnica mi kaže še kar -1kg...user posted image user posted image user posted image ....sam zdej že iz principa ne bom nehala dokler ne dosežem svoje....pa res se tako maram....user posted image user posted image user posted image

ja sexattttttttttttttt hočemmmmmmmmmm.....user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

clock-img

04.03.2008, 11:38

clock-img

Anja24

pencil-img

492

ves, moj pes tud nc ne muvne, ko sexava.. na zacetku je firbcu pa hodu zravn, ker mu ni blo jasno kaj pocneva.. zdej pa uzaljeno lezi na svojem leziscu in naju ignorira.. user posted image user posted image user posted image  ker kao midva tud njega!

Pol so pa vsi user posted image isti, ha ha

clock-img

04.03.2008, 11:39

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka
hehe... user posted image  hvala hvala...

ves, moj pes tud nc ne muvne, ko sexava.. na zacetku je firbcu pa hodu zravn, ker mu ni blo jasno kaj pocneva.. zdej pa uzaljeno lezi na svojem leziscu in naju ignorira.. user posted image user posted image user posted image  ker kao midva tud njega!user posted image

O šit, men gre to toooolk na živceeee. Sej če sva v postli je OK, sam če sva pa kje drugje- kavč ipd. pride pa prec zravenuser posted image Eh, sej je kjut mali pesek.

Joj, zadnjič se je skor zadavil, ko je sredi svoje večerje moj mene nekej začel žgačkat, jaz sem se začela smejat- pes pa z briketi na pol grla prlaufa, se mu zatakne, pa začne kašlat pa kihatuser posted image user posted image user posted image Me je hotu branit revež maliuser posted image

clock-img

04.03.2008, 11:41

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Bubamaraa, dej baterije ven flikni pa jih zamenjaj- vidiš, da tehtnica ne kaže prouuser posted image  user posted image

Pa mogoče jih še kje zamenjaj, ker četrtek je še daaaleeeeečuser posted image user posted image user posted image

clock-img

04.03.2008, 11:41

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Hehe.. face ste!user posted image  Tole z drzanjem pesti pa kr pustite. ;) Jih je blo ze prevec k so drzal, pa so jih na koncu ze tok pesti bolele, da je brezveze.. user posted image

Sej lepo, da mi zelite vse naj naj, ampak raje vidim, da mi nic ne omenjate tega. Ker sem se ze nekak sprijaznila. In si raje mislim, da itak nic ne bo in nic ne upam prevec, pa bom potem tolk bl presenecena, ce slucajno kej rata.user posted image

Drugace pa hvala vsem.user posted image  Nekako upam, da bo mogoce to leto najino... Ampak raje ne bom razmisljala o tem in bom potem tok bl presenecena, ko bo.. user posted image

clock-img

04.03.2008, 11:43

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

user posted image user posted image user posted image user posted image  Kwa so face tile nasi kuzoni... user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem