12.03.2008, 12:29
3258
Da se bo Damjan Murko poročil s svojo dolgoletno prijateljico Majo Žilavec, ni več skrivnost. Čeprav se v javnosti pojavljajo namigi, da poroke ne bo in je Damjanu obred odsvetovala tudi vedeževalka, se zaljubljenca ne data. Naokrog sta že poslala vabila na veliko medijsko ceremonijo.3. maja ob 14. uri in 30 minut tako celo Slovenijo vabita pred mariborsko stolno cerkev. Poročno slavje se bo nadaljevalo v festivalni dvorani Lent.
Murkovo vabilo na poroko "Z darili si ne delajte skrbi, saj to v ljubezni pomembno ni, če pa drugače mislite si vi, naj raje kak evro v kuverti zašumi,« sta v vabilu zapisala bodoča mladoporočenca.
Kot prava zvezda ima tudi Murko posebno organizatorko poroke, ki sprejema prijave in ureja pomembne podrobnosti.

.. veš da bo full uživala, bi moral it še timotej ko tako rad pleše in poje
Če prineseš kao svojga pa čepnina 10€.
!!!
k bi vsaj vedla... zadnje par dni me itak ma, da bi najraj pustila vse... pa sla nekam na drug konec sveta... da bi nekje delc bla od tega sveta... da bi bla nekje, kjer me rabijo... kaksni mali crni otroci, katerim se svetlikajo crni in globoki ucki, ko te zagledajo... nekam, kjer bi bla koristna in kjer bi osrecevala ljudi... zbezala bi nekam...
Mi gre na živce ta naš slavček
Samo da mam jst ze eno ponudbo... oz zdej se se menmo kako in kaj... bomo vidli kaksna bo koncno odlocitev, ce bo obojestranska.
, narest eno lepo zdravo dete
potem pa v novo službo