writing-img

RE: poroka 2008

clock-img

08.04.2008, 14:31

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠI

a ste ve mogoče mene prislišale da sem dala danes vabila v tisk ?????? alooooo user posted image

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... ampak cakamo koncni izdelek!!!user posted image

Sta pa s fragolo na isti valovni... user posted image  sooooriiii!!!!

clock-img

08.04.2008, 14:34

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

pikovit jaz še kar nisem dobila cenika....user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

clock-img

08.04.2008, 15:01

clock-img

bt08

pencil-img

1793

Čav bejbe!

Mel  sem mal dela,pan i blo časa tukej brskat.user posted image

Pikovit maš pa res pocen fotografa!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Buba na zdravje za lep avto,slike so pa fantastične,sem pa porajtala da je bla ohcet tam ko bova mela midva!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Fragola lepi prstani in coolski dopust.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Baguska kaj je zdaj z dopustam?A gremo a ne gremo?Vidva mata pa dober spedenan dopust!user posted image user posted image user posted image

Zdaj gremo pa kuhat!

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

clock-img

08.04.2008, 15:04

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa

Kaj pa albume?Mašina bom pa še enkrat probala.

clock-img

08.04.2008, 15:08

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠI

a ste ve mogoče mene prislišale da sem dala danes vabila v tisk ?????? alooooo user posted image

user posted image user posted image user posted image Kaj ste pa tko napete danesuser posted image

Itak nema veze če porajtamo, saj je primarno za vasuser posted image user posted image user posted image user posted image Če porajtamo, pol še tolk boljš ane user posted image user posted image user posted image user posted image

Baguska, ful fajn da avtek kupuješuser posted image Luškan je, upam, da bo vse OK.

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

clock-img

08.04.2008, 15:12

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Kaj pa albume?Mašina bom pa še enkrat probala.

Probaj zdaj.

clock-img

08.04.2008, 15:45

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Punce, katera je že dala delat te stvari- konfete, vabila, zahvale, naprsne šopkeuser posted image Če sploh katera... Me zanima cena.

clock-img

08.04.2008, 16:41

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Punce, katera je že dala delat te stvari- konfete, vabila, zahvale, naprsne šopkeuser posted image Če sploh katera... Me zanima cena.

Flaska jaz imam cenik od poročnega kotička.Kaj konkretno te zanima?

clock-img

08.04.2008, 16:41

clock-img

ellie

pencil-img

1403

Hej punceuser posted image

se malo javljam po dolgem času...ker enostavno več nimam časa, da bi kaj več tu visela. Niti prebrat več ne uspem vsegauser posted image  tu pa tam malo pokukam sem, da sem vsaj približno na tekočemuser posted image

V bistvu pa pri men ni nič novega...edino spet sem sama, ker je moj šel dinarčke služit v canadouser posted image  ko pride nazaj naslednji teden...pa greva po obleko za njega in prstaneuser posted image  že komaj čakam...

FLASK_A jaz sem si pri poročnem kotičku potegnila skupaj cene. Za vabila, zahvale, konfete, menije in sedežni red...bi naju prišlo okrog 400 euruser posted image  Sama pa sem vse naredila za 70 eur...edino bonbončki v konfetih še manjkajo...takd a še + to pa mogoče še kakšna malenkost. Ampak sigurno ne bo več kot 100 eur. Skoraj ni za verjet, da je možna takšna razlika....

clock-img

08.04.2008, 17:04

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Baguska kaj je zdaj z dopustam?A gremo a ne gremo?Vidva mata pa dober spedenan dopust!

Zaenkrat se nc ne vem.... se cakam... user posted image

Mava a ne?? Men je cist zakon tkole... da si mal odpocijem od vsega hudga... user posted image

clock-img

08.04.2008, 17:05

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Baguska, ful fajn da avtek kupuješ Luškan je, upam, da bo vse OK.

Ja nc ne bo dons... smo prestavli na jutr..

clock-img

08.04.2008, 17:06

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Punce, katera je že dala delat te stvari- konfete, vabila, zahvale, naprsne šopke Če sploh katera... Me zanima cena.

Pa sej mas cene tud na netu - npr od porocnega koticka.user posted image  Zna bit kr drago ja... no, zame.user posted image

clock-img

08.04.2008, 17:07

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

V bistvu pa pri men ni nič novega...edino spet sem sama, ker je moj šel dinarčke služit v canado ko pride nazaj naslednji teden...pa greva po obleko za njega in prstane že komaj čakam...

kok si ti vesela k si sama... user posted image

clock-img

08.04.2008, 18:30

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: ellie

FLASK_A jaz sem si pri poročnem kotičku potegnila skupaj cene. Za vabila, zahvale, konfete, menije in sedežni red...bi naju prišlo okrog 400 euruser posted image  Sama pa sem vse naredila za 70 eur...edino bonbončki v konfetih še manjkajo...takd a še + to pa mogoče še kakšna malenkost. Ampak sigurno ne bo več kot 100 eur. Skoraj ni za verjet, da je možna takšna razlika....

Ellie, si pozabla vračunat bencin do Italijeuser posted image user posted image user posted image Ja, res bolj poceni pride. če sam delaš.
Jaz sem svoje delo skrčila na minus 60-70 % cene poročnega kotičkauser posted image user posted image user posted image

Ti pa spet samevašuser posted image A prideš na kofe v LJ- Bubamaraa si bo jutri avto kupla pa se menimo da ga gremo zapit- s kofetomuser posted image user posted image user posted image

Baguska, pa jutriuser posted image user posted image user posted image

Pikovit, ravno za Poročnega vem cene, sem mislila še primerjat s kakim drugim ponudnikom. Hvala vseenouser posted image

clock-img

08.04.2008, 19:20

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

jst sm pa nama poročno potovanje rezervirala.....user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.04.2008, 19:22

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Bubamaraa, ignorirala te bom
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A boš kej hudauser posted image user posted image user posted image

clock-img

08.04.2008, 19:23

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

ti me kr upi ignorirat....user posted image user posted image user posted image user posted image

btw; sonče očale si grem v četrtek kupit.....user posted image

clock-img

08.04.2008, 21:10

clock-img

Jaguarka

pencil-img

70

Midva sva v Poročnem kotičku plačala za 40 vabil 100 €

So pa vabila v našem albumu. Nama so ful lepa in vredna tega denarja, ker doma ne moreš takega papirja naredit.
Zahvale pa so naju isto prišle tudi 100 € za 40 kom., samo jih še nisem utegnila v naš album pripopat.

clock-img

08.04.2008, 21:32

clock-img

ellie

pencil-img

1403

Ti pa spet samevaš A prideš na kofe v LJ

Bi prišla ja, če ne bi rabila bit v službiuser posted image

V bistvu pa zdaj nisem nič vesela, da sem sama...najbolj me moti to, da se niti slišat ne moreva. Ker so tam 5 ur za nami...in tak dela, da se nama ne izide, da  bi se slišala po tel. Mah tud to bo minilo...user posted image

clock-img

09.04.2008, 07:06

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

ti me kr upi ignorirat....user posted image user posted image user posted image user posted image

btw; sonče očale si grem v četrtek kupit.....user posted image

hehe, sej vem da jih potem fašem okol kepez gučijemuser posted image user posted image user posted image user posted image

Fuuul lepo, to pomeni da gre zaresuser posted image user posted image user posted image Kdaj, kam, kako, zakajuser posted image user posted image user posted image Vse čmo vedetuser posted image user posted image user posted image

Kako je pa Sašo očala preboleluser posted image user posted image

Punce, hvala za odgovore glede stroškov za vabili in podobnim. user posted image

Zdej grem pa delat. Se tipkamo!Čaw

clock-img

09.04.2008, 07:31

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

je dobr tale moj gucci a??? user posted image

poročno potovanje; ful sva razmišljala kam iti...sva se skor odločila za Dominikantsko... pa je prišel vmes nakup mojega avta in sva mogla mal pri fanancih stisnit.... Tko, da sedaj greva v Sharm El Sheikh ... zbrala sva si hotel s 5* in ALL. Pa en dan bova z doplačilom šla v Gizo na ogled veličastnih piramid. Ostale dneve pa lenarjenje....user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.04.2008, 08:02

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

dobro jutro nevestice

bubica bo avtek user posted image

baguška mal sem se pohecala nooo user posted image

flaška jaz sem se pozanima za konfetke (tiste na palčki kot rožica) in je cena v poročnem kotičku 3,5 eur. to je vse kar vem o cenah

bubica si rezervirala,pridna punca user posted image user posted image  kako se bosta imela super, že kar komaj čakaš a ne... in kakšen termin .... nisi povedala kako si sašota naštimala za očala

clock-img

09.04.2008, 08:03

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

Bubamaraa, ignorirala te bom
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A boš kej hudauser posted image user posted image user posted image

oh flaška a izzivaš user posted image

clock-img

09.04.2008, 08:03

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

baguška ti greš tud danes za avto gledat a ne

clock-img

09.04.2008, 08:19

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

danes grem po avtooooo user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem