Kaj se jima bova pustila,saj ej najina poroko,vse bova sama plačala,tako da nima nihče nič za resčt.
Evo, točno tako.
No punce dobro jutro
Jst sm že boljš volje. Taščica je včeri spet neki klicarla pa se moj ni hotu javit. Pol je še mene pa sm jo kar skenslala. Se mi ni dal z njo ubadat. K ne vem kaj jo je pičlo. K do sedaj se še nikol ni tako vtikala. Pa k sva ji povedala je tud rekla da bo tako super. Zdej pa kar neki. Pomoje se je s sestro menila pa so bli kao užaljeni k ne bodo tam. Sam res jih nočem. Prvo k mi nič ne pomenjo, drugo pa če njih povabim(moj ima samo eno teto z družino), morem povabit še mojo žlahto(vse skupej jih je 60!).....to pa ni šans. Že tko sva se sam zarad njegovih odločila da bodo starši zraven. Prvo sva hotla sam midva pa priče. Mah....sej bo. Mnde....
Drgač pa sm tud svoji najboljš prjatlci povedala. Pa ji je čudna ta najina poroka(mislm to da bo v sredo pa tko). V bistvu sm bla kar mal razočarana, k me pa res tolk pozna da bi lahko vedla da nism čist za klasiko.
Ma nič ne gre tako kot sva si zamislna, skoz se neki komplicira, vsi majo neke svoje predstave kako bi mogla NAJINA poroka zgledat, vsi čutijo eno potrebo da naju podučijo kako je prav

, včeri me je še en kolega napizdu da se bo zdej mogu pa še on poročit k se je do zdej skoz na naju zgovarjal zdej se nima pa več na koga

.....ma kar neki, k da sm jst odgovorna za druge. Sm šla raj domov na kavč, je vsaj mir pa mi noben po glav ne skače.
Zdaj vsaj vem zakaj sm 11 let govorila da se ne bom poročila
Vas je pa kar že nekaj v nizkem štartu.......boste hmal gospe

.......živčki kaj delajo? Jaz bom pomoje živčna k norc.....že zdej sm