writing-img

RE: poroka 2008

clock-img

14.04.2008, 13:13

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

ma še zmeraj me ne prepričaš ,

no ok pol pa ne.. user posted image user posted image user posted image

bom tko rekla: za moje pojme, mam VSAJ 10kg viska!!! in ce je to na NEPRAVIH mestih, se to feeeejst pozna!user posted image

clock-img

14.04.2008, 13:14

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Čau babe, ste pa razpoloženeuser posted image user posted image user posted image

Bubamaraa, jaz pa skos nate mislimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Joj, kako hitro se bližauser posted image A bosta imela tudi album na netu? Ali bo samo oni klasični? Se mi mudi slikce gledat, ziher bosta čudovitauser posted image user posted image user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

clock-img

14.04.2008, 13:15

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Me je minilo tisto grdo razpoloženje,zgleda da velik vreme dež vpliva name,dans ko je sonček,kr sijem!

No, pol nas je pa ze vec takih "noseck"... user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.04.2008, 13:16

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

No fragola le pokaži, jaz bom tudi najina  vabila pokazala user posted image

barbara jaz imam tud tako kozmetičarko ki ima  vse, nohte, depilacije, solarij, nego, vakum ... pa še dobre cene ima user posted image

baguska ja zdaj naj ti pa ja povejo če greš na holidaj ... in kdaj naj bi to šle?

kdo je zdaj noseč oz. ne pričakuje user posted image  user posted image

clock-img

14.04.2008, 13:16

clock-img

Anonimen

joj no.....kakšne debate mate to o kilahuser posted image ......jst se bom raj potuhlna, k pomoje vse vas šišnemuser posted image

Eh, bom pa vsaj dekolte mela tak za dol pastuser posted image , mogoč pa ne bo noben riti opazuuser posted image

clock-img

14.04.2008, 13:18

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

nehite se obremenjevat s kg ... ker itak nismo nikol zadovoljne ... user posted image

clock-img

14.04.2008, 13:19

clock-img

fragola

pencil-img

3082

baguska jaz mam tudi 10kg, preveč, mi moj večkrat reče da sem bla full lepa k sem mela manj kilcuser posted image , ma kaj k mi jih ne rata dat doluser posted image
mah bo žeuser posted image

clock-img

14.04.2008, 13:23

clock-img

Anonimen

mi moj večkrat reče da sem bla full lepa k sem mela manj kilc

ježešuser posted image

Moj mi tega ne govori več. K mi je enkrat reku, pa sm mu bleklna nazaj da je on tud lepši k je tiho.....(men dostkrat kej uide iz ustuser posted image )
Od takrat se raj o tem ne menva večuser posted image

clock-img

14.04.2008, 13:29

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

herpes me napadaa....user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

clock-img

14.04.2008, 13:30

clock-img

fragola

pencil-img

3082

IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa

herpes me napadaa....user posted image user posted image user posted image

ojoj, hitro kremo za herpes gor dat

clock-img

14.04.2008, 13:32

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

ja sej take kreme mam jaz v službi s sabo....user posted image

a ne obstajajo zdej eni "flajštri" za herpes, ki se nalimajo in se ne vidi pol nč..user posted image

clock-img

14.04.2008, 13:35

clock-img

fragola

pencil-img

3082

a ne obstajajo zdej eni "flajštri" za herpes, ki se nalimajo in se ne vidi pol nč..user posted image

res obstaja ja , samo ti provi raje z kremo, da se ti čimprej posuši!!!
Proaj če ne z limono močno drgnt, kjer ti ratava herpes, bo peklo ma pomaga!

clock-img

14.04.2008, 13:39

clock-img

maya2

pencil-img

1957

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Evo.. ta teden sem hotla it glih v CP-ja! Tko da upam da bom kej nasla.user posted image

veliko srečeuser posted image . Me z mami smo v soboto cel dan hodile po btc-ju in CP-u... pa nismo nič pametnega našle, nazadnje si je kupila blago....

clock-img

14.04.2008, 13:41

clock-img

maya2

pencil-img

1957

IZVIRNO SPOROČILO: fragola

res obstaja ja , samo ti provi raje z kremo, da se ti čimprej posuši!!!
Proaj če ne z limono močno drgnt, kjer ti ratava herpes, bo peklo ma pomaga!

Buba: meni je zadnjič v lekarni rekla, da je še vseeno najbolje s kremo, smo gledale tiste obliže pa so nekam ful velikiuser posted image .... saj bo dobro do druge sobote... meni običajno traja 10 dni da se popravi....
Mene je ravno tega ful groza sploh ker se mi to velikokrat dogajauser posted image

clock-img

14.04.2008, 13:43

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

IZVIRNO SPOROČILO: karin24

mi moj večkrat reče da sem bla full lepa k sem mela manj kilc

ježešuser posted image

Moj mi tega ne govori več. K mi je enkrat reku, pa sm mu bleklna nazaj da je on tud lepši k je tihouser posted image

O tole moram pa naprej prodatuser posted image user posted image user posted image .Je fantastičen odgovoruser posted image

Jaz sem pa danes 14 dan na ločevalni dieti in je šlo 2 kg dol.Borbe pa so.Včasih se tudi malce pregrešim.Najtežje je,ko je sadni dan.Kaj šele bo,ko bo vodniuser posted image

clock-img

14.04.2008, 13:46

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

O bubica sovražim herpes ... men nikol nč ne pomaga user posted image , no pa saj do naslednje sobote bo verjetno že šel ... upajmo user posted image  men se bodo sigurno trije spustili takrat

clock-img

14.04.2008, 13:47

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

pikovit pridna user posted image  user posted image  jaz pa hodim na telovadbo za oblikovanje telesa... so tako ene mize pa gor ležiš pa mal migaš user posted image  menda je full učinek, bomo videl po 10-20 obiskih

clock-img

14.04.2008, 13:52

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

upam, a se bo kr ustavu tale herpes....user posted image

pikovt veš kaj sem sama naredila, ko sem bila na ločevalni...enostavno, ko je prišel vodni dan sem nehala hujšat....user posted image

clock-img

14.04.2008, 13:55

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

pikovt veš kaj sem sama naredila, ko sem bila na ločevalni...enostavno, ko je prišel vodni dan sem nehala hujšat....user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  bubica full dobra spodbuda in recept user posted image  user posted image

bomo misile na tvoj herpes in bo rajš ušel user posted image

clock-img

14.04.2008, 13:55

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Jaz sem pa z ločevalno 4kg dol spravla, več se pa ne grem, ker sem čist okuser posted image user posted image user posted image Kaouser posted image user posted image user posted image Stradat se res ne mislim, ker fuuul rada jemmmm,  telovadit pa tut ne preveč, da si kej ne spahnemuser posted image user posted image user posted image

Bubamaraa, pa joj no... Ravno zdaj. Ne se tolk sekirat, vzam si dopust pa se relaksiraj vse do dneva Duser posted image Pa bo vse OKuser posted image user posted image Tiste obliže pa še nikoli nisem imela, ti ne znam povedat če in kako hitro učinkujejo...

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

clock-img

14.04.2008, 14:01

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

bubica a samo še ta teden delaš

clock-img

14.04.2008, 14:03

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

baguska ja zdaj naj ti pa ja povejo če greš na holidaj ... in kdaj naj bi to šle?

Evo TA hip so mi javile, da je tista punca dobila potrjen dopust in da GRE... in da upajo, da bo se kaksna priloznost, da grem naslednjic zraven se jaz... me ze za novo leto vabijo v New York... user posted image

clock-img

14.04.2008, 14:05

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

baguska pa drugič user posted image

clock-img

14.04.2008, 14:06

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

IZVIRNO SPOROČILO: fragola

baguska jaz mam tudi 10kg, preveč, mi moj večkrat reče da sem bla full lepa k sem mela manj kilcuser posted image , ma kaj k mi jih ne rata dat doluser posted image
mah bo žeuser posted image

jah jst mam pa glih s tem tezavo, ker mi moj NE PUSTI hujsat!! ker pravi, da mam najbolj sexi rito na svetu in ce jo mislim kej spreminjat, da je ne bo vec maru... user posted image  jst bi jo pa tok rada mal prikrajsala!!user posted image

clock-img

14.04.2008, 14:07

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

Natasi je moja soseda hodila in je bil učinekuser posted image .Jaz pa z današnjim dnem začnem na aerobiko hodit.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem