IZVIRNO SPOROČILO: barbara.a.
ko kašla kr bruha in mu gre sam sluz ven.
Ampak prav zdravnica da je to dober,ker se puca.Res je bogi,dans je pa kr ok.Zdaj gleda ledeno dobo.Moje zdravje pa še nič ni dobro.Tko kt se sedaj bolana nisem bla ene 4 al pa več let.Tud dihat ne morem.
Bogi

... Kmalu se pozdravite
Lan, najina poroka bo imela nekje 80 svatov. Ni veliko, lahko bi jih bilo več. Bo pa taka prijetna druščina, sami fajn ljudje in se bomo imeli ziher lepo.
Pa držim pesti zate, da se ti vse poklapa, kar se tiče ur in vajinih želja
Polonca, ne me hecat! Pa

, saj si fasala prav vse, kar lahko fašeš po porodu... Mislim, saj si tut spočit ne moreš normalno... Še tebi cel kamion

, da se ti vse uredi in se lahko posvetiš družinici in načrtovanju.
Drugače pa še nič ne vem glede organizacije.. Mislim, da je za to še veliko časa, zdaj moram mal vabila naredit pa konfetke pa naprsne šopke... Z Jako bom to bolj po polžje, pa rabim več časa
Obleko zanj sva dobila v Sensu in sem ful vesela, ker za svojo postavo komaj dobi model, ki mu odgovarja. Na sejmu sva dobila še popust, tako da greva jutri kupit. ZDej je rezervirana namreč. Čevlji isto- sva dobila po naključju- hvala bogu, ker ima cifro 50 in ni nikjer robe zanj... Tako da če bi pol kasneje iskala, pomoje ne bi našla.
Maya, Promak ima TOLIKO materiala, da neveš, kaj bi. Ful je možnosti kako kaj naredit, tam ti tut veliko pomagajo. Men je blo super in sem dobila res kar sem želela.
Naše srečanje: petek ob 18h v CityPARKU. A ste za in kdo? 1- Flask_a 2- 3- 4- ...