IZVIRNO SPOROČILO: barbara.a.
Dans sem zvedla da moja babica peša,želim si zelo želim da bi bila na moji poroki,ker sva bile zelo dobre prijateljice ko sem živela še doma,hodile na kavo na čik,samo ona ni kadila,povedala sem ji vse probleme kar se tiče najstniške zaljubljenosti.Ni še tok kriza,sam srček ji nagaja,ona je botrca moejmu Ožbeju.Res sem žalostna,držte pesti da se pozdravi,res je že lepa starost ampak vseeno 82 let ima,in želim da me vidi v poročni obleki kako grem k oltarju.
Kar zmrazilo me je

Mi gre kurja polt po koži... Res želim, da ostane pri močeh in je na tvoj najlepši dan s teboj, z vami, ki vas ima najraje. Sigurno se bo izvlekla, srček bo lepo bil kot je treba in boste preživele skupaj še veliko trenutkov tudi po poroki. Za njeno čimprejšnje okrevanje pošiljam pikicepokice

z najlepšimi željami!
Ne skrbi, vse se bo dobro izteklo

Joj, si ne predsavljam, da bi naša babica bila takole slaba... Prav grozno, res. Še objemček, da se potolažiš
Evo, midva sva pa danes izvedela, da je umrl njegov stric, pri katerem smo bili še dva tedna nazaj. Kap.

Kar ne morem verjeti- fizično je bil čisto kul, ko smo bili tam. Štalo porihtal, se smejal, vse je bilo OK. Ja saj, kap nastopi nenadno

Žal mi je, da ga ne bo na najini poroki in da se je moralo to tako zgoditi. Niti 70let še ni imel. Saj ne vem... Res žalostno za vse.
Zdej sem vas pa še jaz zamorila