Verjetno bom zaradi tega deležna hude kritike, pa kaj čem..... to je pač moje mišljenje.
Ogromno žensk je za moške dolgočasnih. Ko se spoznajo, bi z njim letale vsepovsod, pa vse bi skupaj počele, včasih tako močno, da je za moške že kar preveč, potem pa zanosijo, dobijo otroke, pa se najprej seks ohladi, pa potem nima več časa za nič, pa samo še otroc, gospodinjstvo in služba, vse ostalo pa odpade.
Če je bilo po parih dneh lepo vreme in ti tvoj reče, da pojdita skupaj kolesariti (ne samo zato, da bosta aktvina in izkoristila lep dan, ampak tudi zato, da bosta nekaj časa preživela aktivno skupaj), ti pa mu nazaj zabrusiš, da moraš narediti to in ono in tretje, kar v bistvu lahko počaka tudi na kak dan, ko je bolj slabo vreme, potem ni čudno, da te ima za dolgočasno.
Se opravičujem, ampak ne razumem žensk, ki se jim ne ljubi (ker so preutrujene) seksat, potem jih pa kap zadane, ko izvejo, da jih partner vara.Ne razumem žensk, ki ne pustijo moškim ven s kolegi na pir, potem se pa jezijo, da ko kup nesreče sedijo poleg njih in se samo kregajo in s tem slabšajo odnose. Ne razumem žensk, ki mislijo, da so mučenice in da morajo vse lepe dneve preživeti notri in gospodinjiti in da jih bodo vsi povzdigovali ne vem kam zaradi njihovega odrekanja, potem pa dobijo hladen tuš, ko jim partner očita, da so dolgočasne. In ja.... so/ste!! Žal! To je pač kruta realnost.
Anonimna, ne pravim, da je pri tebi tako, ker tvojega primera ne poznam. Sem pa skoraj prepričana, da ni bilo prvič, da se tebi kam ni dalo ali ni dalo česa početi, ali si morala doma ostati, da si opravljala neka gospodinjska opravila.........
Partnerstvo ni nekaj, kar je samo po sebi umevno. Partnerstvo je treba gojiti in to pomeni tudi, da si vzameš čas zato, da kam greš skupaj, da se zvečer v postelji pogovarjaš o čemerkoli, da partnerju ustrežeš kje, kjer veš, da ga boš razveselil/a. In partnerstvo nikakor ne pomeni, da samo skrbiš za otroka in gospodinjstvo in ti zaradi tega ni potrebno posvetiti časa partnerju.
In če imaš slučajno preveč za narediti, pa mu z navdušenjem reči: ok, ti pospravi kuhinjo po kosilu, jaz na hitro pet majic zlikam, pa bova še vedno imela dovolj časa, da greva na kolo, ok? in če še dodaš: jupiii full se veselim, da greva malo kolesariti bo skoraj zagotovo na hitro pospravil po kuhinji, da bosta lahko šla....