IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Spet se dobim s sorodnico in ona bum prvo kar spregovori z mano,
"a ste že rezervirali morje?" Joj ne nismo ga še. In potem poslušam če ne mislimo otroke na morje peljati ali kako. Skratka kar grozno mi je. Vedno se spravi nad mene, zato ker nimamo karavana oziroma enoprostorca in ker ne rezerviramo morja 4 mesece pred odhodom.
......................
Mož mi pravi naj se ne sekiram in naj se samo smejim, mene pa nekje globoko v duši kar malo stiska ker me dajejo tako v nič. počutim se res grozno, ne vem sicer zakaj ampak vedno karkoli je A NiMATE TEGA DOMA? In pazi to je pa najhujše, za rojstni dan svojim otročkom spečem torto kar doma in ne dam 50€ za torto. Še na torti za otroke varčujem. (hvala bogu pa vsi moje torte hvalijo)
Sorry, morala sem malo napisati.
Moz ti je dal odlicen nasvet - smej se in privosci si jo. Privosci v stilu.....:
A ste vi pa lovili predsezono, ko dajejo ugodne pogoje.. saj zastopim si ne morete privoscit v sezoni se odlocit.... z veliiiiiiko razumevanja... pomilovanja.... pa malo jo tolazi, da se zgodi, da pac ne zmores, da moras vnaprej mislit in skalkulirat kako bi med vsemi krediti se dopust uspela speljat....
Pa na kofe jo povabi, pa se lepo ji razlozi, da bos ti placala, ker ce lovijo predsezonske ugodnosti za aranzmaje, da se zavedas, da ni v situaciji, da lahko brez pomisleka trosi.... in ne pusti ji do besede, da te zmoti pri tvojem pomilovanju nje same... in dobrohotno se ji nasmehni....
In ne zamudi priloznosti opazovanja njenih obraznih izrazov ob tvojem govoru.... materijal za smeh za vec mesecev.... in kar naenkrat, nic vec te ne bo stiskalo.... prav nasprotno.