writing-img

RE: Želim si dvojčka

clock-img

08.06.2007, 12:23

clock-img

Tia-na

pencil-img

454

Ja, pa najboljš, da si nekej sama zrihta tabletke klomifena pa na svojo roko jemlje. user posted image
A še nisi slišala za rizično nsoečnost???? Če nosiš dvojčke, je pogosta.

clock-img

08.06.2007, 19:02

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pri jemanju Klomifema se velikokrat zgodijo dvojči!!

Kje naj pa klomifen kar tako staknem?- ce nimam tezav z zanositvijo

clock-img

08.06.2007, 19:05

clock-img

sayuri

pencil-img

6383

Kok ste ene pogumne? Ej, ženske, Klomifen ni kar tako!!!!! Ginekologi ga predpisujejo žesnkam, ki imajo težave z zanositvijo in še to po predhodnem posvetovanju in tudi glede na samo zdravljenje. Ne bi jemala hormonskih zdravil na svojo roko, pa če mi plačaš. Ne igrajte se same s seboj, samo to....

clock-img

08.06.2007, 22:17

clock-img

po33

pencil-img

55

Res je,jaz sem bila od 28.tedna v bolniciuser posted image .Punčka je tamaumu jemala hrano.Tudi rodil se je 400 g lažji od njeuser posted image .

clock-img

08.06.2007, 22:20

clock-img

po33

pencil-img

55

Aja,sedaj sta čist kuluser posted image ,sej vse zrihtajo,se zelo trudijo,da jih "spravijo gor".

clock-img

09.06.2007, 07:27

clock-img

Barbara84

pencil-img

31

Pozdravljena.

Še moj komentar...

Tusi sama sem veliko premišljevala o moji želji za dvojčke, vendar me je hitro ta želja minila ko sem pomislila, da bi imala:
-fuuul velik trebuh
-veliko več težav in mučenja
-dvojno odgovornost na en mah
-dvojne posračkane pleničke in jok...user posted image   (bi se še dalo preživet)
-veliko večja možnost, da se kateri od user posted image  nebi vredu razvil (izguba bi me preveč strla)

Je pa res, da pravijo da lažje rodiš, ker so manjši....  tu pa spet nastane problem, da med porodom rado pride do težav.....user posted image

Ti predlagam, da ne jemlješ ničesar, ker si lahko le pokvariš kaj in nakoncu (bog ne daj) niti ne boš morala imeti otroka.

Pravijo, da kdor ni malega zadovoljen, velikega ni vreden...user posted image

Tako dati predlagam, da lepo pozabiš na dvojčka in se raje zdravo prehranjuj, si želi le enega in če bota slučajno dvojčka, bo veselje toliko večjeuser posted image .

Me ti pa bomo držale pesti.

Želim ti lep dan.

clock-img

13.06.2007, 16:48

clock-img

SRECNA pika

pencil-img

32

Nikoli nisem rekla, da bom kar tako nekaj jemala na lastno odgovornost. Saj nisem nora. Dvojcke si pa se vedno zelim in me ne more nic odvrniti.
Ja je dvojna odgovornost pa dvojne pokakane plenicke pa tako dalje, ampak je tudi dvojna sreca, dvojni smeh, ... itd

clock-img

13.06.2007, 23:46

clock-img

po33

pencil-img

55

Ja,to je pa zelo res user posted image user posted image user posted image !

clock-img

21.08.2007, 16:24

clock-img

muha1

pencil-img

666

čpo

clock-img

21.08.2007, 16:26

clock-img

muha1

pencil-img

666

ppppppp

clock-img

21.08.2007, 16:32

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image   tale tema je stara že 2 meseca.

clock-img

21.08.2007, 16:34

clock-img

Erin

pencil-img

7060

IZVIRNO SPOROČILO: muha1

ppppppp

se strinjam ja....wtf???user posted image

user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem