writing-img

RE: A ste vedele

clock-img

07.06.2007, 10:32

clock-img

daysi

pencil-img

249

Ja kapiš. Samo ni mi jasno, zakaj si jo pošpricaš? Da lepše diši? Da ne ovene? Da se ne posuši? Da se ne zaraste?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LOČEVALNA + MANJ ŽRI
začetek: 88 , željeni cilj:73
2.3.-84 kg

clock-img

07.06.2007, 10:42

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: kjava

Jest sem pa pri G videla reklamni listek za nek sprej- men se zdi, da je pisalo Multi Gyn in naj bi bil tud za zdravljenje in preprečevanje glivic. A kera pozna to?

jst sem uporabljala gel...pa je res super...nc glivic, vnetij...ocitno zdej tud sprej obstaja

clock-img

07.06.2007, 10:48

clock-img

srki

pencil-img

9222

IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Ja kapiš. Samo ni mi jasno, zakaj si jo pošpricaš? Da lepše diši? Da ne ovene? Da se ne posuši? Da se ne zaraste?

user posted image user posted image user posted image user posted image

Tanikaa, tudi jaz nisem še tega slišala oz. zasledila, kaj pa veš, mogoče pa kdaj sprobamuser posted image .

clock-img

07.06.2007, 10:53

clock-img

kjava

pencil-img

2416

IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka

IZVIRNO SPOROČILO: kjava

Jest sem pa pri G videla reklamni listek za nek sprej- men se zdi, da je pisalo Multi Gyn in naj bi bil tud za zdravljenje in preprečevanje glivic. A kera pozna to?

jst sem uporabljala gel...pa je res super...nc glivic, vnetij...ocitno zdej tud sprej obstaja

ne, sej možno,da je bil gel, ne sprej

clock-img

07.06.2007, 11:44

clock-img

anitaz

pencil-img

2102

IZVIRNO SPOROČILO: vojakinja

ja za lulo špricat vendar

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja Tanikaa jaz sem ga kupila pri Avonu.Super je res.user posted image user posted image user posted image

Jaz mam tud to doma, pa sploh še nism probala. A se splača, al kuga user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.06.2007, 11:44

clock-img

Anonimen

Ja probaj pa boš videla.Zakaj pa ga imaš za reklamo??

clock-img

07.06.2007, 13:36

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Pa kaj lahko ena po kmečk pove zakaj hudiča bi si lulo šprical s tem sprejem user posted image Sej mamo intimno milo. A to je za bol poželjenja a da ti bol maže al kaj?

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

07.06.2007, 13:45

clock-img

Njuškalo

pencil-img

2194

Mene pa zanima kaj tvoj reče ,ko ti jo khm..kako bi po damsko rekla..,no saj veš kaj mislimuser posted image A nima potem v ustih tistega zoprnega okusa po kemiji,kot naprimer ,če ti gre po nesreči šampon v usta in se ne moreš znebiti tistega okusa?

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

clock-img

07.06.2007, 13:48

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bom jst probala po kmečk... ampak moram opozorit, da nisem kmetica!!user posted image

Torej: ta sprej se uporabla za špricanje naših mednožnih prjatlc... deluje u bistvu na pdb način kot intimno milo, le da se lahko recimo pošpricaš zjutri preden greš na šiht in se ti ni treba umivat... torej preprečuje glivice in vnetja, osvežuje naše prjatlce, jih nadišavi, ker ma zlo prijetn vonj... če se pošpricaš pred sexom, tudi navlaži vso zadevo, kar mogoče nekatere, ki brez tega niso dost mokre, pač tok bolj zrajca... kapiš??

Fino je recimo ga vzet tud sabo na kakšno potovanje, namesto osvežilnih robčkov, če nimaš možnosti tuširanja... za osvežitev... :))

clock-img

07.06.2007, 13:50

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

A si zensak al kwa!?user posted image  Si hotla vprasat ko ti jo polize??

Ne. Baje ni zoprnega okusa... Ker je zlo nezen. Kot ce se pred teb umijes z intimnim milom.

clock-img

07.06.2007, 13:51

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Baguska, hvala za damsko razlago. user posted image  To sem že na začetku spraševala, pa mi nobena ni znala razložit. Zato, HVALA. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

07.06.2007, 13:54

clock-img

Njuškalo

pencil-img

2194

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

A si zensak al kwa!?user posted image  Si hotla vprasat ko ti jo polize??

Ne. Baje ni zoprnega okusa... Ker je zlo nezen. Kot ce se pred teb umijes z intimnim milom.

Ja,to sem hotela vprašat,samo nisem vedela kako v celofan zavituser posted image Nisem tako direktna, ker sem pač bolj damske sorteuser posted image

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

clock-img

07.06.2007, 13:55

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo
, ker sem pač bolj damske sorteuser posted image

Ja, in jaz sem Lepa Brena. user posted image

clock-img

07.06.2007, 14:02

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

vojakinja dej kak link od tega prizvoda... da ga naročno pa sprobamo, da vidmi, kako je ko pošpricamo češplo....user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

clock-img

07.06.2007, 14:22

clock-img

Anonimen

Bom jst probala po kmečk... ampak moram opozorit, da nisem kmetica!!user posted image

Torej: ta sprej se uporabla za špricanje naših mednožnih prjatlc... deluje u bistvu na pdb način kot intimno milo, le da se lahko recimo pošpricaš zjutri preden greš na šiht in se ti ni treba umivat... torej preprečuje glivice in vnetja, osvežuje naše prjatlce, jih nadišavi, ker ma zlo prijetn vonj... če se pošpricaš pred sexom, tudi navlaži vso zadevo, kar mogoče nekatere, ki brez tega niso dost mokre, pač tok bolj zrajca... kapiš??

Fino je recimo ga vzet tud sabo na kakšno potovanje, namesto osvežilnih robčkov, če nimaš možnosti tuširanja... za osvežitev... :))

user posted image  eeeee vids...se mora en strokovnjak najdt...pa nam je pol vse kristalno jasn

clock-img

07.06.2007, 14:23

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Baguska, hvala za damsko razlago.

user posted image user posted image user posted image  Kjerkol te najdem, se samo se zahvaljujes.... Ja ni za kej stara moja!user posted image

clock-img

07.06.2007, 14:24

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

in jaz sem Lepa Brena.

A ja?user posted image

clock-img

07.06.2007, 14:25

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Baguska, hvala za damsko razlago.

user posted image user posted image user posted image  Kjerkol te najdem, se samo se zahvaljujes.... Ja ni za kej stara moja!user posted image

Jaz sem dama. user posted image  In NISEM STARA. user posted image

clock-img

07.06.2007, 14:26

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

se mora en strokovnjak najdt

to glih nism pomoje... sem pa to zadevo ze sprobala in je res kul.. user posted image  sploh za tiste, ki imajo veckrat probleme z vnetji in te ****rije... user posted image

clock-img

07.06.2007, 14:27

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

NISEM STARA

aja sej res... baje si lepa brena...

ampak zdej nisem cist zihr: a si brena, al si lepa?? user posted image user posted image user posted image  oboje zihr ne...

clock-img

07.06.2007, 14:28

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Ne, ni mi ime Brena, tak da ostane...user posted image

clock-img

07.06.2007, 14:31

clock-img

Njuškalo

pencil-img

2194

IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Jaz sem dama. user posted image   

Ja,si kar ta pravga smajlija prilimala,ker je to res smešno.user posted image Ne pretiravat.Na RR je samo ena dama in to sem jaz.user posted image

clock-img

07.06.2007, 14:54

clock-img

Anonimen

Uf, pa to je že dolgo na tržišču. Zdej je sploh aktualen HELPY

Drgače je pa TUKAJ nekaj napisanega od tega programa.

clock-img

07.06.2007, 15:16

clock-img

bambi

pencil-img

1021

kako pa se točno reče temu spreyu za luliko???

Imam tri sončke, mojega angelčka Leo in dve princeski, Gajo in Heidi.

clock-img

07.06.2007, 15:35

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

To je sprej za intimno nego... jaz sem ga kupila v navadnem drogeri marketu...user posted image  Ampak ze kr enih 5 let nazaj pomoje...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem