writing-img

RE: Še enkrat geji

clock-img

12.06.2007, 08:13

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: vojakinja

Ma to ne verjamem,da nič.Nekaj mora bit narobe.Nekj že ni v redu??user posted image user posted image user posted image Zakaj tako???????????????user posted image user posted image user posted image user posted image
Ali potem moški geyi mrzijo ženske in obratno ali zakajuser posted image user posted image user posted image user posted image
Ne razumem tega.user posted image user posted image user posted image

zakaj bi HS moški sovražili ženske?  Enostavno jim niso privlačne. Se spomnim gejevske četrti v Londonu, tam te noben tip ne pogleda, kar zna bit zelo čuden občutek, ker si kot ženska enostavno navajen moških pogledov. Se zna pa zgodit, da te kakšna ženska ogovori, kar je pa nekako "flattering" user posted image .

Ej, res nevem, kaj se tolk obremenjujete s tem. Meni je prav vseeno, v kateri spol je kdo usmerjen. Zase vem kam sem, za partnerja tudi - mogoče me bo pa še presenetil s kakšno biseksualnostjo in potem upam, da bova šla lepo narazen.

Zakaj točno, pa po moje še niso ugotovil. Hormoni, geni, ... v človeškem telesu je toliko različnih faktorjev ...

< Sporočilo je popravil Olivija -- 12.6.2007 8:14:39 >

clock-img

12.06.2007, 09:13

clock-img

Zahi

pencil-img

2553

Zahi ni isto,če te vara z žensko ali ritjo.user posted image user posted image user posted image user posted image

seveda je user posted image

skupni imenovalec je še vedno varanje.. kako se pa tvoj ponos zlomi pri kateri stvari.. je pa samo tvoja stvar user posted image

clock-img

12.06.2007, 09:21

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Zahi

Zahi ni isto,če te vara z žensko ali ritjo.user posted image user posted image user posted image user posted image

seveda je user posted image

skupni imenovalec je še vedno varanje.. kako se pa tvoj ponos zlomi pri kateri stvari.. je pa samo tvoja stvar user posted image

sori Zahi, sam ne morm nehat user posted image

ze res, da gre pri obeh zadevah za varanje, ampak...evo cist simpl...ti imas nekoga blazno rad...in ta nekdo te prevara z osebo nasprotnega spola...in ti, ce te seveda ego ne je*e prevec, mu odpustis in lahko vezo furata dalje...ce pa te prevara z osebo istega spola je pa zadeva definitivno koncana...

zatorej tu sploh ne gre za noben ponos

clock-img

12.06.2007, 09:23

clock-img

Zahi

pencil-img

2553

IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka

sori Zahi, sam ne morm nehat user posted image

ze res, da gre pri obeh zadevah za varanje, ampak...evo cist simpl...ti imas nekoga blazno rad...in ta nekdo te prevara z osebo nasprotnega spola...in ti, ce te seveda ego ne je*e prevec, mu odpustis in lahko vezo furata dalje...ce pa te prevara z osebo istega spola je pa zadeva definitivno koncana...

zatorej tu sploh ne gre za noben ponos

jao.. spet se zapletaš user posted image

enkrat praviš, da je varanje pač "nezgoda".. drugič praviš da je neodpustljiva.. in spet "nezgoda".. odloči se user posted image

če te je desc prevaral z moškim.. lahko to pomeni, samo da je bil firbčen.. probal.. in to je to user posted image

nekako mi je to bolj logično s strani "experimentiranja" kot pa seks z lepo sosedo user posted image

še enkrat.. v obeh primerih te vara.. user posted image  zame so kufri že ob besedi varanje.. me niti ne zanima s kom user posted image

clock-img

12.06.2007, 09:30

clock-img

Anonimen

neodpustljivauser posted image hmmm...nevem od kje si zdej to na dan prvlekuuser posted image  

no men je pa eksperimentiranje z lepim, nabildanim, povoskanim sosedom nelogicno...ce je dec straight...

clock-img

12.06.2007, 09:40

clock-img

Zahi

pencil-img

2553

neodpustljivauser posted image hmmm...nevem od kje si zdej to na dan prvlekuuser posted image  

no men je pa eksperimentiranje z lepim, nabildanim, povoskanim sosedom nelogicno...ce je dec straight...

aja.. logičn ose ti zdi, če naskoči neko mladenko? user posted image

nelogično pa, da je dec v neki točki svojega življenja zmeden in proba tudi to? user posted image

mislim, da je tukaj samo malo v tvoji glavi.. dec ni OK.. ženska je OK user posted image

v obeh primerih gre sam oza varanje.. le da je v drugem delu zadeva lahko eksperimentiranje.. še vedno si edina ženska zanj user posted image

clock-img

12.06.2007, 09:44

clock-img

Dejča

pencil-img

1332

Varanje je varanje, ne glede na spol. Ne vem, če bi bila pripravljena odpustiti. V vsakem primeru bi bolelo, toda če bi bil partner gej (in ne bi šlo le za eksperimentiranje), vsekakor ne bi mogla ostati z njim, saj bi vedela, da me ne ljubi - ker me v tem smislu nikoli ni mogel, saj nisem pravega spola. Če bi bil z drugo žensko, bi me še vedno lahko ljubil, čeprav ne rečem, da tudi v tem primeru ne bi pakiral.

clock-img

12.06.2007, 09:47

clock-img

Zahi

pencil-img

2553

IZVIRNO SPOROČILO: Dejča

Varanje je varanje, ne glede na spol. Ne vem, če bi bila pripravljena odpustiti. V vsakem primeru bi bolelo, toda če bi bil partner gej (in ne bi šlo le za eksperimentiranje), vsekakor ne bi mogla ostati z njim, saj bi vedela, da me ne ljubi - ker me v tem smislu nikoli ni mogel, saj nisem pravega spola. Če bi bil z drugo žensko, bi me še vedno lahko ljubil, čeprav ne rečem, da tudi v tem primeru ne bi pakiral.

no.. dober argument.. (za razliko od Tanike user posted image )

kaj pa če te ljubi.. pa vseeno proba kako je s tipom? pa vidi, da to le ni to.. ljubi te pa vseeno?

bi ga še zmer vrgla ven? user posted image

clock-img

12.06.2007, 10:05

clock-img

Anonimen

aja.. logičn ose ti zdi, če naskoči neko mladenko? user posted image

nelogično pa, da je dec v neki točki svojega življenja zmeden in proba tudi to? user posted image

mislim, da je tukaj samo malo v tvoji glavi.. dec ni OK.. ženska je OK user posted image

v obeh primerih gre sam oza varanje.. le da je v drugem delu zadeva lahko eksperimentiranje.. še vedno si edina ženska zanj user posted image

hja, Zahi, vazn da si ti naceln hehe...varanje z F...kufri...varanje z M...kufri

clock-img

12.06.2007, 10:07

clock-img

Zahi

pencil-img

2553

hja, Zahi, vazn da si ti naceln hehe...varanje z F...kufri...varanje z M...kufri

varanje.. kufri.. pa je lahko M, N, F al pa Ž user posted image

smešno mi je samo, da so nekatere tukaj pripravljene odpustit **** s sosedo.. ne pa s sosedom user posted image

je pa čisto isto user posted image

clock-img

12.06.2007, 10:09

clock-img

Anonimen

varanje.. kufri.. pa je lahko M, N, F al pa Ž user posted image

smešno mi je samo, da so nekatere tukaj pripravljene odpustit **** s sosedo.. ne pa s sosedom user posted image

je pa čisto isto user posted image

ne pa ni, ne pa ni, a prou lol

clock-img

12.06.2007, 10:10

clock-img

Zahi

pencil-img

2553

ne pa ni, ne pa ni, a prou lol

kr tolaž se kr tolaaažžž user posted image

clock-img

12.06.2007, 10:13

clock-img

Anonimen

sicer pa tko, ne...zase mas ti prou, zame mam pa jst...a res...dddddd :))

zakva za bozjo voljo bi mogl pa vsi isto mislit...in ja zihr je to sam v moji glavi...nekak si ne predstavljam, da bi lahko se bla s svojim mozkom, ce bi "eksperimentiral" s sosedom hehe

clock-img

12.06.2007, 10:15

clock-img

Anonimen

ampak zdej se mi bo pa zihr to tud zgodilo...kr pac privlacim take osebke... da se iz tega neki naucim in duhovno zrastem... rofl....

< Sporočilo je popravil sreckanosecka -- 12.6.2007 10:16:14 >

clock-img

12.06.2007, 10:25

clock-img

Zahi

pencil-img

2553

sicer pa tko, ne...zase mas ti prou, zame mam pa jst...a res...dddddd :))

zakva za bozjo voljo bi mogl pa vsi isto mislit...in ja zihr je to sam v moji glavi...nekak si ne predstavljam, da bi lahko se bla s svojim mozkom, ce bi "eksperimentiral" s sosedom hehe

sej poanta forv so ravno nasprotovanja.. delitev mnenj user posted image

jaz si tut moje ne predstavljam več, če bi eksperimentirala s sosedom.. bolj si jo če bi s sosedo user posted image

clock-img

12.06.2007, 10:26

clock-img

Anonimen

verjamem, ja user posted image

clock-img

12.06.2007, 10:27

clock-img

Anonimen

Zahiiiiii....  greva midva enkrat... probat? user posted image user posted image   Jst bi fuuuull :)))

Dej vprasi svojo.. ce ji bo ok.. user posted image user posted image  

Jst bom pa svojo... he he..

clock-img

12.06.2007, 10:28

clock-img

Anonimen

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

12.06.2007, 10:33

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

zihr se bo strinjala s tem...sej to ni noben tak big dealuser posted image

clock-img

12.06.2007, 10:36

clock-img

Anonimen

zihr se bo strinjala s tem...sej to ni noben tak big dealuser posted image

Seveda.. nii.. :))

Sam ocitno se je Zahi mal vstrasu?! user posted image  Sej nism took nevarn.. no :))

clock-img

12.06.2007, 10:38

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sej bova sla tud midva na jezke.. nc se bat..user posted image

clock-img

12.06.2007, 10:39

clock-img

Zahi

pencil-img

2553

Zahiiiiii....  greva midva enkrat... probat? user posted image user posted image   Jst bi fuuuull :)))

Jst bom pa svojo... he he..

sej veš kaj menim o varanju user posted image .. spol niti ne igra vloge..

moji bi bilo pomoje OK.. sam men nebi blo.. zarad ideje varanja user posted image

če bom pa kdaj samski.. se pa priporočam user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.06.2007, 10:45

clock-img

Zahi

pencil-img

2553

kwa kwa? user posted image

mislim, da se majo geji čist fajn.. skup grejo na pir.. gledajo fuzbal.. sedijo na kavču.. se podrejo med polčasom.. itd itd user posted image

clock-img

12.06.2007, 10:46

clock-img

Anonimen

sam men nebi blo.. zarad ideje varanja user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

oooooo jooooj...

jah.. obvesti me ne.. ko bos samski.. :))) user posted image user posted image

clock-img

12.06.2007, 10:55

clock-img

Anonimen

kwa kwa? user posted image

mislim, da se majo geji čist fajn.. skup grejo na pir.. gledajo fuzbal.. sedijo na kavču.. se podrejo med polčasom.. itd itd user posted image

pozabu si se...da se skupi manikirajo in pedikirajo in depilirajo...user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem