writing-img

RE: rukanje otročička :(

clock-img

12.06.2007, 19:45

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.06.2007, 21:43

clock-img

najina pikica*

pencil-img

993

midva nisva seksala od 5 mes. dalje.....čeprav naju je razganjalo od pohotnosti....samo ko sva se spravla nama je pa vse dol padlo....tako,da sva se lotila užika in zadovolitve iz drugega vidika....user posted image ....ni slabo samo,no kljub temu ta drug vidik pride upoštev samo v nujnih primerih in predvsem kratkotrajno.....user posted image .....se seksu ne odpovem!!!

clock-img

12.06.2007, 21:43

clock-img

najina pikica*

pencil-img

993

.....se seksu ne odpovem!!!
[/quote]

mu ostajam zvesta........user posted image

clock-img

14.06.2007, 15:31

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Njega prav nič ne moti. Saj če greš po stopnicah, ti tudi otrdi trebušček, ne? Če ga pa rukaš, mu pa mogoče še paše, njemu je to guncanje. Ni pa treba, da se ti partner z vso težo uleže na trebuh, ampak saj obstajajo še drugi položajiuser posted image

clock-img

14.06.2007, 18:34

clock-img

purple

pencil-img

1897

V drugi nosečnosti sma seksala še tisti dan ko sem mela rok za rodit. Z otrokom ne more bit nič narobe.

clock-img

19.06.2007, 02:40

clock-img

mojca345

pencil-img

1384

sandra85 ful IMAŠ LEPO NAPISANO to besedilo spodaj. user posted image

k da bi sebe brala. mogoče se enkrat bom

clock-img

19.06.2007, 17:34

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

hvala mojca user posted image
to je prišlo tak spontano in iz srca

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem