writing-img

RE: Turčija ali Tunizija

clock-img

13.06.2007, 12:14

clock-img

Anonimen

Olivija - tebi predlagam Dubai

u, pa res. Jaz sem od 10 dni, smo 8 dni nakupovala user posted image . Zato pa gremo v jesen spet. Tokrat, gre en prazen kufer z nami

clock-img

13.06.2007, 12:21

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

Paštetka - saj kufer lahko tam kupiš user posted image  

clock-img

13.06.2007, 12:23

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: jana73

Paštetka - saj kufer lahko tam kupiš user posted image  

Ja, saj ponavadi je tako, zato, pa jih imamo doma za celo omaro. Pa še kakšno stvar morajo za nami prinesti, ker ne gre noter. Kupi kdo kufre?user posted image

< Sporočilo je popravil Paštetov kruh -- 13.6.2007 12:24:05 >

clock-img

13.06.2007, 12:32

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh

Olivija - tebi predlagam Dubai

u, pa res. Jaz sem od 10 dni, smo 8 dni nakupovala user posted image . Zato pa gremo v jesen spet. Tokrat, gre en prazen kufer z nami

tja smo se že mislili preselit, zaradi njegove službe, to se pravi, bi jaz zagotovo uživala user posted image , vmes sem pa mislila kakšen magisterij na daljavo vpisat ... bomo še enkrat premislili.

Ne res mogoče sem čudna, samo meni se zdi greh s potovanja denar prinest domov, to je bilo že vedno tako tudi, ko sem šla pri 10 letih v kolonijo v Avstrijo. user posted image

< Sporočilo je popravil Olivija -- 13.6.2007 12:33:52 >

clock-img

13.06.2007, 12:34

clock-img

Anonimen

Ne res mogoče sem čudna, samo meni se zdi greh s potovanja denar prinest domov

kaj pa če imaš kartice? user posted image   user posted image

clock-img

13.06.2007, 12:47

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh

Ne res mogoče sem čudna, samo meni se zdi greh s potovanja denar prinest domov

kaj pa če imaš kartice? user posted image   user posted image

kreditno ima iz varnostnih razlogov samo on, kar pa tudi ne pomaga več, ker že skoraj povsod lahko uporabljaš čisto navadno Maestro bančno kartico  user posted image  

< Sporočilo je popravil Olivija -- 13.6.2007 12:48:06 >

clock-img

13.06.2007, 12:48

clock-img

barcaffe

pencil-img

315

Kanarski otokiuser posted image

clock-img

13.06.2007, 22:24

clock-img

vika1

pencil-img

552

Oj punce,hvala,hvala vsem.Ampak,pri nas je prava katastrofa,glede potovanja,oz. dopusta.Tako je že daleč prišlo,da že dva dni sploh ne govoriva user posted image .
Jaz še vedno proti Turčiji,da nebom užalila druge,samo izražam svoje mnenje,zato ker,kot je napisala jana (ter.napadi,potresi),pa zelo,zelo me motijo rus.turisti.
On pa proti Tuniziji......
Skratka popizuser posted image .Bomo mogli najti kompromis,itak,termin smo zamigali (danes je bil rok user posted image ).

Ah.....čisto sem user posted image .

Mi pa imamo že 5 sončkov
pa še PRAVEGA PSA,čivavo!!!!

clock-img

13.06.2007, 22:31

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

nevem kaj vas toliko motijo Rusi, veste koliko našega izvoza gre v Rusijo user posted image - se ravno s tem ukvarjam.

Ne res, meni niso moteči. Z nekaterimi lahko prav fino poklepetaš.  V končni fazi ima vsak narod kakšne svoje posebnosti in se zdaj ne msilim zaradi tega izogibat kakšnih krajev.

Ok, potresi in terorizem - priznam to je problem, ampak nekaj let nazaj je tudi na Djerbi počila bomba. Leta 1998 smo šli nekaj mesecev po streljanju v templju Hatčepsut potovati po Egiptu in res je bil malo čuden občutek, ker tudi ni bilo kaj dosti turistov, smo pa imeli stalno spremstvo. Sva pa takrat bila še brezskrbna študenta brez otrok.

clock-img

13.06.2007, 22:58

clock-img

vika1

pencil-img

552

IZVIRNO SPOROČILO: Olivija

nevem kaj vas toliko motijo Rusi

Verjami Olivija,jaz jih dobro,dobro poznam in  vem zakaj ....user posted image

Mi pa imamo že 5 sončkov
pa še PRAVEGA PSA,čivavo!!!!

clock-img

14.06.2007, 14:55

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Mah, bedarija, različne vrste turistov najdeš, pa kamor koli že greš. Midva sva obredla praktično cel svet, v Tuniziji 2x, v Turčiji 6x, v Egiptu 2x, če naštejem samo tisti del Sredozemlja, o katerem govorimo. Glasujem za Turčijo, seveda govorim iz lastnih izkušenj. Ogromno je odvisno od namestitve in kraja. Mi smo za hotele višje kategorije (5*) in recimo Belek ali Antalya oz. Kiriš območje. Krasne plaže, odlični hoteli, vse o.k.

Potresi, napadi in ne vem kaj še se ti lahko zgodijo povsod (mimo grede, Ljubljana je na enem najbolj potresnih območij). V Egiptu imaš veliko Italijanov, pa napadejo te lahko, ko si ogleduješ piramide, v Turčiji je več Rusov, pa barantati moraš, v Tuniziji se lahko zastrupiš z vodo ali sadjem, pa letalo lahko dol pade, ko potuješ in ne vem kaj še.

Potrebno je izbrati primeren nivo hotela in se dobro pozanimati o kraju, plaži, oddaljenosti... skratka o vsem, kar je nekomu pomembno. Shopping je dober povsod, spet odvisno od želja. Jaz sem našla dobre stvari povsod.

LP in brez zamere!

clock-img

14.06.2007, 16:08

clock-img

Anonimen

Kolegica se je vrnila iz turčije. Je rekla, da sta bla 2 bombna napada. V istanbulu in ankari.

clock-img

14.06.2007, 18:36

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Naredte kompromis - Med Turčijo in Tunizijo imaš Grčijo user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

clock-img

12.06.2008, 08:29

clock-img

staši

pencil-img

367

Tunizija-ni tolko vlage ,suh zrak se lažje prenaša vročino,Turčija je tudi lepa samo meni je bilo grozno ker je v zraku toliko vlage da ne moreš dihat.Tako da jaz bi raje še enkrat šla v TUNIZIJO.SREČNO!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem