IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Najlepše je dat otroka naredit potem pa moškega pustit ga tožit za preživnino,sklensat socialo pa se jokat tle gor kako nič nimate.
Pejd na abortus pa se odloč za otroka,ko boš mela pošlihtano in otrok očeta.
Vsak dan berem take in drugačne zgodbe le.Vsaka druga bi parnerja nagnala potem pa ga izžela se z drugimi vlačila....
Anonimna, pa ti to resno?
Se ti res zdi to najlepše? Mater sm staromodna,
meni se zdi pa najlepše se skup z mojim srčkom cartat... Lej biološka urca tiktaka, ene pač mogoče malo kasneje spozajo partnerje, ki bi bili primerni tudi za očetovsko vlogo... In se pač malo hitreje odločijo. S tem ni nič narobe, sploh če punca sama prevzema odgovornost, če se zgodi neželeno (da se partner ustraši)...
Lej, sama sem s tem fantom že dobrih 8 let, (poznava se pa že 10 let, prej sva bila "samo" prijatelja) torej dobrih 7 let, predno sva se odločila za

, oba skup, seveda, par mesecev prej sva se skup preselila, že prej sva skup živela, mela skupno gospodinjstvo, skratka zelo ziheraška varianta

... Vse pošlihtano, kot bi ti rekla. In tudi sva še vedno skup in upam, da bo tako ostalo.
Vendar pa - ko sva recimo pred leti mela prometno nesrečo, je bil trenutek - bum, pa ga ne bi bilo več tu - ali pa mene... NOben nič kriv, nič na kar bi lahko kakorkoli vplivala... Lahko se zgodi pa čisto komurkoli in čisto kadarkoli...
Lahko da bova padla v krizo, ko recimo ne bo časa en za drugega in se bo zaljubil v sodelavko (no, dobro, to malo možno, so vse starejše, pa v kiro drugo...), pa kaj češ... Se zgodi... Ne moreš čisto za ziher računat nikoli... In čakat na tak trenutek je lahko predolgo... Je pa fino, da imaš back up plan B, če stvari ne grejo po planu A, ker navadno ne grejo

- ampak če sem prav razumela, ga ona ima - pravi, da lahko za otroka skrbi tudi sama...