Predogled // ") if (form1.subject) document.write (""+form1.subject.value.replace(/\/gi,">")+"
") // ]]> Hej,hej;
vidim,da ste v času smučanja,kaj šele v gojenju pomladanskih rožic[img]smileys/smiley1.gif[/img] .Jaz sem daleč proč od smučanja,ker to ni zame in ravno toliko daleč od rožic,ker le te nebi preživele glede na vremenske razmere pri nas.Zdaj pa sploh,ko napovedujejo sneg.
Aprilčica kam pa greste smučat?Saj,jaz zavidam po malem ljudem,ki obožujejo ta šport,ne zaradi drugega,ma vsaj lahko načrtujejo še kakšne počitnice razen morja.
Otroci so zdravi?Je zdaj vse vredu?Spremljam kar se le da,le lena sem za pisat.Oprostite mi prosim[img]smileys/smiley9.gif[/img] .
onur,kaj sem rekla...,da vam zdaj pripada en fantek...ekola...Jaz sem v drugo dobila sina,ma vse kar ti lahko rečem(pa če bo mogoče še katera potrdila)to so ene take mamine cartke...Hči ni bila carta že od mičkenega,ma ta...[img]smileys/smiley2.gif[/img] Živela mama!!!Se ti na koncu koncev prov fanj zdi.Je menda res,da so fantki bolj mamini[img]smileys/smiley22.gif[/img]
ONUR mimogrede,če nisi opazila,sem ti poslala ZS.Nočem bit vsiljiva,ma bi rabla par informacij.Če imaš voljo,me kontaktiraj.
Trixi ti si še vedno razpeta med LJ in Krasom.Kaj ni to lepo,ko imaš že odraslo hčers katero se nadvse razumeš?Kaj bi jaz dala za to čez par let...Prav zavidam ti.ama nimam tega občutka,da bova s hčerko stkali takšno vez,saj je že zdaj močno navezana na moža.Imaš mogoče kakšen recept[img]smileys/smiley2.gif[/img] ?
Ona žal mi je,da si tako končala svojo prisotnost tu gor,te bom pa v bližnji prihodnosti vsekakor kontaktirala na mobi.
Ostale,oglasite se kaj! MID