04.03.2008, 22:36
3685
Ma glavno,da je malo veselja v hiši!Sem pa že večkrat rekla,da bi kakšnega psa imeli,a potem,ko pomislim,da je pes vseeno ena obveznost,smo se raje odločili za eno malenkost-hrčka!
Joj,glih zdaj se je hrček začel vrtet na kolesu,ma je smešen
Drugače smo pa sneg dočakali pri nas,samo kaj,ko ga ni ostalo nič potleh
Saj zaradi ceste tudi,če ga ni,samo otroci ga bi pa res radi imeli vsaj en dan...ma upajmo,da bo kaj čez noč ga zamelo!Danes sem se pa spet lotila nekaj šivat,ker me je kar malo prijelo,saj pri meni je tako,da dva meseca nič ne šivam,potem se pa lotim en dan in bi vse živo šivala....
sem naredila eno krilce tamali,eno pa pustila v kosih za jutri!Upam,samo,da čimprej pridejo zavese,ker se bom zdaj lotila še škure in okna barvat.Sem včeraj nabavla lak oz.barvo za les in smo se odločili,da bomo še počakali z menjavo oken,ker so še uredu kar se tiče tesnjenja,edino škure so malo grde od sonca in vsega...ma bom jaz vse tole lepo pobarvala,pa bo še za kakšno leto! ANAKARIN,tebi pa bom težko kaj svetovala glede vzgoje,saj morata bit oba enotna in oba enako ukazovat oz.vzgajat otroke!če je tvoj dragi pa drugače naučen,se provajta pogovorit,ker,če ne pa otroci nasrkajo in ne vejo kaj je prav!upam,da sta kaj rešila in je zdaj vse lepo in prav!!! ok,zdej pa bodi dovolj
pa še ena zimska,da se bomo kdaj spomnile kdaj je marca padal sneg

Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske m...
Porod

Dijana Hrka, mama fanta, ki je umrl ob tragediji na novosadski železniški postaji, že več dni gla...
Aktualno
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!