writing-img

RE: koliko daste za letovanje?

clock-img

25.06.2007, 15:14

clock-img

alja01

pencil-img

226

Mi gremo na Pag, 2 +user posted image , 50 evrčkov na dan, tako da nas bo najem stal okoli 700 evrčkov + še bencin + trajekt +hrana +... Mi pa ni žal tega denarja ker vem kaj bom zanj dobila - gremo že ta 5 leto dol, 5 let stra apartma s klimo, lepa in umirjena okolica, 10 korakov do plaže, senčka, prijazni lastniki.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

26.11. 2006 je v najino življenje posijal sonček z imenom Alina.

clock-img

25.06.2007, 15:17

clock-img

karamela

pencil-img

645

Mi enako čisto enako, tudi na Pag, isti denar isti luksus, brez trajekta, gremo čez prehod Delnice in potem je takoj AC in do Paga.  Edina razlika je, da imamo 2user posted image .

Joj kok bomo užival.

clock-img

03.07.2007, 13:59

clock-img

Tia27

pencil-img

364

Mi gremo tud na Pag v mobilno hiško, dali smo za en tedne 600 eurov, dol bomo pa približno zapravil 1000 eurov(bencin,hrana, pijača,šport itd).Septembra gremo pa v Turčijo v hotel 5* in smo plačali 1600 eurov, za 2 odrasla, 2 otroka(za drugega imamo gratis), pa dol bomo tud zapravl enih 1000 eurov računava.Torej vse skupaj 4200 eurov za letošnji letni dopust.Na dopustu nikoli ne šparamo, si kar privoščimo, nikol ne veš kdaj je zadnjič, čeprav imamo tud druge prioritete, ampak spočit si je pa treba ne?Veliko uzitkov na dopustu vsem skupaj,lp

clock-img

04.07.2007, 10:44

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

8 dni, 2 odrasla, 1 otrok in 1 dojenček =3.600 €

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem