IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
S fantom sem skupaj 3 leta, ampak vse kaže, da se bova razšla. Ljubim ga noro, on tudi mene. Torej kje je problem? On im od prej 2 otroka, s mlajšim se dobro razumem. Večji me ni sprejel. Rekel mu je, da če bo imel z mano kakega otroka, da ga ne pogleda več. Mojega to ful žre. Razmišlja, da bi končal vse skupaj.
Kaj lahko naredim?
Rekel je da si ne želi ustvariti nove družine in begati od ene do druge. Koga bo imel bolj rad. Vem da sploh ni primerjave, ampak....
Jaz si želim samo njega...njegove otroke...skupno življenje do konca svojih dni. Ampak....kaj mi je storiti?
Jokam že cele dneve, ne jem, ne spim....obožujem ga.
če ga imaš res neskončno rada (in on tebe), bosta pustila času čas. otroci so pač taki, kot so. eni sprejmejo spremembe težje kot drugi. sploh pri 15ih. a se še spomniš kolko drugih težav si imela s sabo, brez da bi šla čez ločitev staršev in navajanja na atijevo novo punco?
če sta si res usojena, se bo vse poštimalo. če ne, je bolje tako. poznam kar nekaj takih primerov in je trajalo, vendar so na koncu našli skupni jezik. samo ne it z glavo skozi zid, ker bosta naletela na vse večji odpor.
PS: življenje je nepredvidljivo in ravno zato je tako zanimivo. pademo, pa se poberemo in gremo naprej. tako tudi pride, da s partnerjem, za katerega bi ne dolgo nazaj bili pripravljeni umreti, gremo narazen. seveda si pa lahko kompliciramo življenje do onemoglosti in iščemo krivce, se spopadamo z mlini na veter...a nam to ne bo prav nič pomagalo.