cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Zagledala 2 črtici

clock-img

22.06.2007, 16:23

clock-img

Barbara111

pencil-img

2543

Čestitamuser posted image .Črtica je slsbovidna, ker je zgodnja nosečnost.

clock-img

22.06.2007, 18:14

clock-img

Kuba

pencil-img

520

No lahko rečem da sem srečka nosečka user posted image ker je tokrat črtica kar konkretna, hvala za čestitke in vsem puncam, ki si neskončno želijo videti user posted image user posted image da bi čimprej doživele to kar zdaj doživljam jaz!!! DRŽIM PESTI ZA VAS!!!

clock-img

22.06.2007, 20:10

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitam ti in ti želim lepo nosečnost.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem