IZVIRNO SPOROČILO: Dinki
[Joj, Azzurra blagor ti, mene pa še kar čaka skoraj 3 mesece dela
. Dopust 2007 bom do konca pokoristila zdej med temi prazniki, dopust 2008 pa sem se določila, da ga ne bom koristila sedaj, ampak raje po porodniškem dopustu - tako so mi svetovale ženske, da ti mnogo bolj pomeni dopust pol z otrokom kot pa prej
Če gledam za nazaj, je blo meni to tudi fajn - ko sem prvič rodila. Kot prvo, je bilo poletje ko se mi je iztekla porodniška in mi je pasalo imet še en kos dopusta, tako da smo šli junija lepo še na Pelješac za 2 tedna, pa rojstni dan vmes, po rojstnem dnevu pa sem šla v službo.
Tokrat pa je drugače. Kot prvo, že imam enega malega čmrlja, ki bo že tako prikrajšan za kako stvar, ko bom rodila, tako da mi zdaj veliko pomeni to, da bom imela še kaj časa zanj, predno bom že tako okrogla, da bom samo še sopihala. kot drugo, če ne izrabim vsaj 2 tedna novega dopusta, mi potem itak propade, tako da bom pač izrabila 20 dni (ostane mi jih potem še 11), v letu 2009 pa itak dobim novih 31 dni dopusta. Pa še februar bo ko se vrnem iz porodniške - kratki dnevi, hladno, zadrževali bi se itak v hiši....tako da sem pač naredila en kompromis med vsem.
Za tiste, ki imate prvega otroka pa verjamem, da je najboljše, da se tako odločite. Samo res glejte, ker vam nekaj dopusta, če ga ne izrabite, kar črtajo. No, vsaj po zakonu je menda tako.
Slikice iz 3D pridejo, kmalu.
11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.
21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.
7.7.2009, Milano...Bono&Co.