Dinki jst sm dobila železove tablete Retafer od krke 100mg. jo morm pa zutri na tešče pojest s pomarančnim sokom, da se železo lažje absorbira v telo.
Men so pa rekli, da jo moram takoj po obroku prežvečiti?! Pa se mi skoz na zobe prime...mi ni dobra

. Skoz sem mela tko dobro kri, zdej jo je pa moj mali pingič čist "ponucal"

....sam, da bo zdravo dete moje....
Katy13, dobro mizo si si zamislila.
Jagoga, točno vem o kateri komodi od Alplesa govoriš, ker jo ima enako moj prijatelj in takoj ko sem jo videla sem mu začeta težit, da bi bila idealna za previjalno mizo

, da ti ne govorim kakšen pogled mi je spustil

...nič mu ni bilo jasno. Je pa fajn, da si povedala da je še v programu....me zanima kolikšna je cena...
Ek76, tudi pri meni je podobno v službi. Še danes nimam zamenjave in še danes ne vedo kdo me bo sploh nadomeščal. Že vidim, da bo na koncu čista panika, vendar se zares poskušam ne obremenjevati s tem, ker je to njihova krivda in ne moja. jaz sem jim povedala pravočasno. Ti se pa zaradi koriščenja vsekakor pogovori s svojim šefom in kadrovsko. Pa tud, ne razumem kaj so te dajali na inventuro ko pa si

??? Poskusi, prijazna beseda zmeraj pomaga, če ne pa pojdi na grdo. Želim ti veliko sreče pa sporoči kako boš zadevo uredila. Me držimo pesti.