Max81, po kolikem času dojenja si fasala mastitis? sem že ful slišala o tem....a si po tem še dojila al je bilo potem to konec dojenja? Hvala za info.
fasala sem ga, mastitis, da ne bo pomote....

.ta prvi teden ko sva z malo prišle iz bolnice...na začetku sva imele ful težave z dojenjem, 2 dni mi je v bolnici skoz spala, jest sm si pa mleko črpala že v bolnici in mi je ful mleko teklo non stop ven..mala pa spala spala in še enkrat spala....za gratis sem imela še ful vdrte bradavice in sva se matrali z nastavki....no doma nama je dojenje nekak steklo, dojili sva se na tri ure, pol je pa mala mal potegnila s spanjem in je blo več kot tri ure od zadnjega dojenja sploh ponoči, ker je mala že skoraj od začetka prespala celo noč ..pol se je pa začelo, bolečine v prsih, vroče prsi, zatrdline in ni bilo druge da smo kupili črpalko in sem si vsakič, ko je mala malo dlje spala vmes mleko izčrpala in je bila stvar rešena, pumpo sem kr redno uporabljala, tko, da če je ne bi šel moj naknadno iskat bi verjetno najino dojenje kmalu prenehalo, ker bi obupala...glavna zahvala gre pa mojmu srčku, ker me je ful vzpodbujal

in sva se res matrale...dojile sva se pa do 7m, pol sm pa dobila

menstruacijo in zgleda mali okus mleka ni bil več všeč, zato se je kr sama odstavila...je pa res, da smo kr veliko obrokov vmes imeli že na žlico, tko, da nam je tole odstavljanje super uspelo