Mimogrede punce, kje je pa danes san?
evo me, končno 5 minut miru

.
danes je za mano leteči dan, zjutri sm bila na MŠ, potem sem šla rihtat papirja, pa na vse možne konce letala in zdej bom že mogla spet naprej, danes do večera ne bo miru

.
včeraj je bil cel dan tak čuden, neko črvičenje in otrdevanje, pa sem se kar mal ustrašla, ampak danes je pa ok.
vidim, da nas je kar nekaj celulitnih

, no meni je po prvem in drugem porodu izginil, upam da bo tokrat tudi tako, ker mi je to prav obup, ker se ga je toliko naredilo.
glede šivov, jaz raje ne bom nič napisala

, ker nimam preveč dobrih izkušenj z njimi po porodu. še vedno pa upam, da bom tokrat odnesla brez šivov. morm pa napisat, da ni bil problematičen presredek, ampak sluznica. aja, pa obroča tud nisem uporabljala, ker mi ni nič pomagalao. glede bolečin, men je bilo do konca ok, popadki sploh niso bili kriza, so bolel, ampak se je dalo, ampak tist pol na koncu, ko glavca pritiska dol, tist je bila pa meni kriza. ampak, se ravno tako da. čeprav je sem že dvakrat rekla, da e grem nikoli več rodit

.
z urejanjem spodnje frizurce mam pa jaz tud mal problem, ker se ravno ne vidim najbolje

. pol pa mal sfalim, pa na slepo. ampak, marita, tista babca je bla pa faca, da ti to reče, mene bi kar kap od sramu

. pa jaz sem šla tud nepobrita rodit, ker je bla to takrat zadja stvar na katero sem mislila.
dinki o Anžetu sem jaz zadnjič v eni Delovi prilogi brala. ga ful hvalijo. tam na fotki je zgledal ful simpatičen, pa nam ga je še babca na predavanjih hvalila.
janet, VSE NAJBOLJŠE TI ŽELIM

IN ZDRAVEGA