Res čestitke vsem ki pridno hodite na sprehode, js sem bolj lene sorte, se pa tud na kg pozna (+11kg).
Jaz pa hodim na sprehode kar pogosto, sicer kadar je dež ne, drugače pa traja sprehod ( grem na en hrib, ki je v bližini ) tudi po 2.uri. Ampak pri kg se pa to ne pozna
Urši84 zate imam nove podatke: OT: 104 cm, kg + 12
Sem prejle prišla od pregleda, so me kar klicali da naj pridem saj so dobili eno G ki nadomešča mojo, ki je še vedno na bolniški. No pa sem se hitr zrihtala in šla v LJ na pregled. Na pregledu pa me je pregledala vaginalno pol pa še UZ ( bolj na hitro - tolko da je vidla da je vse ok ), na koncu je pa še srček pogledala. Je bilo prou fino gledat malo bitjece, ki raste. Na koncu je bilo vse BP, omenila je le da je bolj velik in me dala zato na kontrolo sladkorja, ki ga imam v ponedeljek. A mogoče katera ve kako to izgleda? Izmerila mi je še S / F = 29 cm. Žal pa mi ni povedala koliko je malček velik

, mi je prav žal ker nisem vprašala. Zdej imam pa naslednji pregled pri G 11.2. Aja, pa za toksoplazmozo sem bila tud negativna. Sem pa dobila vse papirje - za CSD, pa za napotnico za v porodnišnico in za prevoz ( če bi ga slučajno rabila ).
Če bova z

imela čas v sredo bova šla na CSD in uredila papirje. Tu v LJ delajo sam ob sredah popoldne

Tak da drugi dnevi sploh ne pridejo v poštev, saj

dela vsak dan do 15h.
Pozdravček in lepe sanje in čimmanj nočnih obiskov na WC

.
San: forenziki / Na kraju zločina LA in NY pa so na sporedu ob sredah in četrtkih ob 21.35. Jih tudi jaz gledam