Kaj če bi mi naredile en seznam oz. tiste, ki imate s tem že izkušnje. Mislim, da bi ta seznam prišel prav vsem marčevkam, ki so 1. . Ker na forumu o opremi, so sicer seznami, ki so jih delale , vendar za moje pojme preobsežni.
Jaz sem takoj za, sam če bodo vse (že) mamice tolk prijazne in nas malo poučile o tem kaj je najbolj pametno imet iz lastnih izkušenj

. Tako kot npr nasvet od Naje31 glede bodijev na preklop....Meni je že moja prijateljica, ki ima trenutno 4 mesece staro

rekla, da pol stvari, ki ti jih priporočijo v šoli za starše sploh nikoli ne rabiš in je rekla, da bo šla ona z mano v nakup prvih stvari za

.
BellaLuna hvala za info glede bolniške. Sej bog ne dej, da bi blo kej narobe, sam fajn je pa bit mal seznanjen. Verjamem pa da vam, ki ste že sedaj doma iz resnih razlogov, ni prav nič luštno ravno zaradi stalno prisotnega strahu. Pa sej bo, zdej smo že čez polovico, vse marčevke

.
Ena je spraševala po merah na morfologiji. Moj pingič je imel v 20. tednu (19t 4d) 300 g in 20 cm.
Ek76 se ti pridružujem pri težavi s prebavo...mene to tolk mori, da joj! Predvsem ker sem imela pred

to čist urejeno. Tudi jaz se držim vsega kar je dobro za to (spijem veliko vode, vsak dan kakšen Kefir, pijem Donat,...) pa nič, no ja skoraj nič

. Prav komaj že čakam klistir pred porodom

...mal heca....
Jagoga...priden možek, take rabmo!!
Katiandi....jaz tvojega vozička ne poznam, poznam pa enega, ki si ga je kupil. Ga še ne uporablja, ker še niso rodili

, pravi pa, da je njega najbolj prepričal. Mene je najbolj prepričal Jane.
Toliko zaenkrat....
lp