writing-img

RE: Zakaj me vleče drugam?

clock-img

30.06.2007, 00:27

clock-img

Anonimen

kva ste zdej pogruntal? :)

jst sm čist preč, k mi je kajzarc zmanjkal...kva pa zdej??a nej sam marmelado pa putr jem al kvauser posted image

clock-img

30.06.2007, 00:28

clock-img

Anonimen

Srecki mors ploskat.. to je ona postudirala.. ne men.. jst sem sam ponovil.. user posted image

clock-img

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

Drugam jo vlece, ker se doma nc ne muva.. Evo resli smo problem.. :)) user posted image user posted image

ma ti's genij...kako elegantno...od smetenja do rešitve

clock-img

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

user posted image  no, dejta pridt na cvek rum... da nam naujo tezil tuki... user posted image

clock-img

30.06.2007, 00:29

clock-img

Anonimen

clock-img

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka

kva ste zdej pogruntal? :)

jst sm čist preč, k mi je kajzarc zmanjkal...kva pa zdej??a nej sam marmelado pa putr jem al kvauser posted image

laufi na bencinsko.. ce jo mas kje bliz.. Drugac pa bi tud prepecenc bil dobr?! A mas?

clock-img

clock-img

Anonimen

ej vidva, kva bosta pila?? jst častim hehe...treba zapite moje 4 ZVEEEZDIIICEEEEEEEEEEE :)))

clock-img

30.06.2007, 00:30

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

jst sm čist preč, k mi je kajzarc zmanjkal...kva pa zdej??a nej sam marmelado pa putr jem al kva

ejj.. ne bit zalostna.. a cist nc drucga nimas?? hm... kaj pa ce si palacinke nardis?? in BREZ putra!?user posted image

clock-img

30.06.2007, 00:31

clock-img

Anonimen

ej vidva, kva bosta pila?? jst častim hehe...treba zapite moje 4 ZVEEEZDIIICEEEEEEEEEEE :)))

Vaaaaauuuu.. jst bom zeleno vanilijo z mlekcom.. :)))) user posted image user posted image

clock-img

30.06.2007, 00:32

clock-img

Anonimen

Sam Baguske pa ne bova kmal dohitela.. Ta je pa res ornkcveka..k ma ze cez 9k

clock-img

30.06.2007, 00:34

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Sam Baguske pa ne bova kmal dohitela.. Ta je pa res ornkcveka..k ma ze cez 9k

sej vseen... ce se pije, se pije... srecka casti user posted image

clock-img

30.06.2007, 00:34

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

jst sm čist preč, k mi je kajzarc zmanjkal...kva pa zdej??a nej sam marmelado pa putr jem al kva

ejj.. ne bit zalostna.. a cist nc drucga nimas?? hm... kaj pa ce si palacinke nardis?? in BREZ putra!?user posted image

ehh tolk lačna pa spet nism, bl požrešna hehe...

zdej mam pač eno tako obdobje, da že cel mesec tole natepavam...bomo vidl, kaj bo nasledn mesec :))
a gresta tja na čvek zdej??

clock-img

30.06.2007, 00:36

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

a gresta tja na čvek zdej??

sva ze tm user posted image

clock-img

30.06.2007, 01:31

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Zakaj me vleče drugam???

Utvaraaaaaaaa ne da se več z njo živeti.

Dolgčas ti je.

Od partnerja si pričakovala, da ti bo izpolnil tvoje (verjetno) precej povprečno in dolgočasno življenje, a ti ga očitno ni. V sebi in v drugem nista našla motivacije, in tistega draža, ki nas žene naprej.

Kaj narediti? Na tvojem mestu bi nekaj ušpičila. Če drugega ne, naj bo vsaj zabavno user posted image . Morda se v tebi prebudi kakšna energija.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem