Ajvy naša sta Žak in Tara. Za slikce na ZS.
Češnca dobrodošla.
Ulla80 mi smo mel tud v porodnišnici in še enkrat pr 3. mesecih.Je p. rekla, da včasih se tud kasnej pokažejo problemi, zato pr nas raje 2x preventivno delajo pregled, tud če je vse o.k.
Yankee moj starejši je do 11. mesca spal 2x po 15 min na dan, čez dan seveda.
Mi gremo tud vn tud če je mrzlo, v dežju pa na dvorišče pod nadstrešek al pa na teraso.
Rumba bučke kot priloga - tenstane so zakon al pa sam začiiš s praslovanskimi zelišči in popečeš al pa pohane.
Jaz kuham za moža, njegove: brata, očeta in staro mamo, pa za sina, ko je doma, pa včasih še za delavce, k okol hiše rihtamo.
Sem pa nekak podobnega mnenja kot Ulla... nimam rada, da mi nekdo moje cote pegla pa po stanovanju leta. Moj me pa itak že čudno gleda... kao, mene tu gnjaviš, da naj več delam, koga drugega pa ne bi prosila, če si že preobremenjena
IZVIRNO SPOROČILO: madejka
Isto

.
Madejka, jaz sem tela še manjšo razliko pa ni ratalo. Je pa tavečji ljubosumen, sam se do tamale lepo obnaša, do drugih otrok pa je nasilen, ko mu kej fali (je lačen, žejen al pa utrujen). Planiramo pa še enga čez dve leti, če bo ratalo. Je pa kr fajn, k je že brez plenic, pa roke si sam umije, pa ko gre lulat se sleče in obleče, pa mal se tud že sam igra, tko da kr gre. Ko je bolan, pa je bolj kriza.
Kot pravi Rumba pa je pr 3. verjetno lažje, k se že mal med sabo motjo in ne rabi skoz 100% pozornosti.
Ja to pa moreš kr pozabit, da boš kmal kofe lahko u miru spila, ko maš otroke, dokler mal ne zrastejo. Dokler so v vozičku se še da, pol pa se začne lov za otoci in boji z njihovo trmo

.