IZVIRNO SPOROČILO: baja*
Za ven so mi pa ostale samo ene kavbojke pa ene črne hlače
, ma saj je dost, se mi sploh ne da po trgovinah laufat in kupovat cote... v bistvu mi to nikol ni blo prijetno opravilo, sem čudna
Baja jaz mam prav isto: ene kavbojke in ene črne hlače

Pa še to dvoje mi je tesno. Sem lepo prišla na svoje kile kaki mesec po porodu, zdaj pa spet šibajo gor

Pa tud meni se ne da it kupovat, ampak bom pa res rabla nekaj... tud majčke. Vse mam tak kratke, zdaj pa tale špehec ven gleda - bljah! Bo treba nove daljše nabavit.
Mi pa že četrto noč bolj ali manj prespimo. NO, ne sicer v enem kosu, ampak brez jesti. Se je par dni nazaj moj mali zbudil ob dveh (3 ure po tistem, ko je zaspal), ampak ni hotel jest. Sem ga pa samo k sebi vzela v posteljo in sva zaspala do sedmih!

In zdaj je že par noči tak, okol 2 al 3 se zbudi,ga vzamem k sebi in spi do sedmih

Nimam pojma zakaj se zbudi, ker jest pa noče in mu samo dudo pritisnem v usta in zaspi. Samo seveda ne v svoji postelji, ni šanse

Samo upam, da ga bo še to vmesno zbujanje hitro minilo in potem bomo spali celo noč

Ja in potem zavije svizec čokolado v folijo
Baja

za Reneja, da je bil tak priden! Ti pa tak fejst ješ pol pa praviš kak ti ni več nič prav...ti ti

Hecam se...sem ista
Freycha joooj kak bi jaz šla malo v BTC... taaak dolgo že nisem bla.

Včasih sem pa bla na tekočem, kje imajo kaj novega
Moj princ pa tu zraven mene full smrči

Zgleda ma nos čisto poln... Je dal vse štiri od sebe in spi ko da ga je kdo zaklal

Čisto nor je odkar je dal široke plenice dol... samo miga in telovadi, se obrača in brca. Na hitro bo treba spalno vrečo kupit, ker je bil ponoči čisto odkrit...