IZVIRNO SPOROČILO: Freycha
Zvesta, danes sta pa Izak pa Dita očitno v povezavi hehehe meni je tudi Dita že obe joški spraznila in sedaj grem na plan B - cca 20ml mojega izčrpanega mleka.... upam, da bo potem KONČNO dovolj, da zaspi...... Aja, pa Dita se je tudi tako polulala, da je šlo čez in seveda po postelji, ker je bilo to ravno med tem, ko se je dojila.......
joj tile naši pamžki, nam kar ne dajo miru, ne?
zvesta, a ti še kar pamperske uporabljaš?
Freycha... Moj se je potem drl še do 11h zvečer in do takrat še dvakrat jedel z obeh jošk, da mu je bilo dovolj.
Pol je pa zaspal. In je spal celo noč. Vmes ga nisem nič previjala, tako da je bil zjutraj moker kot gnoj. Pa podojila sem ga 3x takoj ko je začel krcat, tako da je pojedel v spanju. In tako hranjenje v spanju je samo 20 minut, ker če je buden, je celo uro. Tako da sem se končno malo naspala.
Zdaj pa je že previt, nahranjen in spi naprej.
Aja, ja, ponoči imamo pampersko in racmanko čez, podnevi smo pa večinoma na racmankah. Kar laufa zadeva!
Nama so pamperske Newborn 1 preširoke. Imamo predrobno ritko. Smo sprobali od DM-a, pa niso tak fajn. Fajn so enkica od Muellerja, pa Fixies enkica so fajn majhne, a ponoči spustijo.
Jaz imam trenutno tudi obe joški prazni. Zvesta, a si že nagruntala, katero naj pa sedaj ponudim?
Haha, moj je bil pol tak lačen čez pol ure, da sploh nisme izbirala. Najprej eno, pol pa drugo.
Nič, grem jest dok še spava. Pol morava pa hitro na sprehod, preden se dež ulije. Pa piha ful zunaj. A čema sploh it ali ne?
Pa slikat bi ga mogla nest za osebno. A pozna kera kako finto kak ga naj prepričam, da bo imel oči odprte?